La historia del amor

Sala Zazie ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

La historia del amor

Amors que fan història

 

Divendres 13 d’octubre, a les 19:30h (V.O.S.) (accés gratuït pels socis)

Dissabte 14 d’octubre, a les 20h

Diumenge 15 d’octubre, a les 19h

Dimecres 18 d’octubre, a les 20:15h

 

Títol original: The History of Love

Direcció: Radu Mihaileanu. Novel·la: Nicole Krauss.

Intèrprets: Derek Jacobi, Sophie Nélisse, Gemma Arterton, Elliott Gould, Torri Higginson.

Drama romàntic. FRANÇA, 2016. 134’. Projecció en versió doblada i en V.O. (francès) subtitulada. No recomanada per a menors de 12 anys.

 

Adaptació de la novel·la de 2005 The History of Love, de Nicole Krauss cap a una comèdia romàntica, impregnada de cultura jueva i romanesa. La pel·lícula transcorre en dues èpoques i escenaris: un poble polonès, al 1940, poc abans que arribin els nazis, i a la ciutat de Nova York, l’any 2006. La història ens parla de l’Holocaust d’una manera tangencial.

El director, que coneix de prop la brutalitat dels totalitarismes i no es cansa mai de denunciar-los, diu que les grans tragèdies de la humanitat són temes eterns i que cal tornar a intentar comprendre quins són els mecanismes de la condició humana que ens porten a aquestes tragèdies. Assegura que la humanitat «és meravellosament imperfecta i que sent una profunda tendresa pels imperfectes, els que tenen dubtes». Perfecte!

 

La projecció de divendres 13, a les 19:30h, és en col·laboració amb l’Escola d’Idiomes del Casal de Vilafranca del Penedès.

Cómo llegar

Sala Zazie
Rambla de Nostra Senyora, 37, 08720
Vilafranca del Penedès, Barcelona

Organizado por

Sala Zazie

Cineclub Vilafranca