L'ART TAMBÉ ÉS CEC

Auditori CaixaForum Barcelona ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

L’ART TAMBÉ ÉS CEC

Gala per un art inclusiu i solidari


L'ART TAMBÉ ÉS CEC esdevindrà el divendres 16 de Juny a l'Auditori del CaixaForum Barcelona per reivindicar els formats artístics i culturals accessibles pel col·lectiu de persones amb discapacitat visual. L'acte que organitza l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 amb el suport de la productora d'arts escèniques accessibles We Act Assoc., comptarà amb les actuacions de Prostíbulo Poético, El Sobrino del Diablo i un recital de lectures de poemes en Braille pels socis de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya.


L'ART TAMBÉ ÉS CEC serà una sincera manifestació d’amor, art, erotisme i humor a través de la literatura, la performance, la música en viu i el monòleg.


El primer espectacle anirà a càrrec de Prostíbulo Poético, un col·lectiu transdisciplinar de poetes, músics i performers dirigit per l'artista Sonia Barba, que portaran el seu happening poètic als amants més morbosos de la poesia. Un show on els poetes més aturmentats vendran les seves intimitats als espectadors, a cau d'orella, a mode d’un bordell de principis de segle. Seguidament el Sobrino del Diablo, el conegut cantautor satíric, clourà l’acte amb “Cinc trucs per lligar amb la cultura”, un monòleg musical on el Sobrino del Diablo, Juan Gómez González, amb la seva guitarra, la seva teatralitat i el seu àcid sentit de l’humor ens ensenyarà com l'art, igual que l'amor, també és cec.


Convidem a tothom a manifestar el seu amor per l'art inclusiu i solidari participant en L'ART TAMBÉ ÉS CEC on els beneficis aniran destinats a dos projectes per a la prevenció de la ceguesa a la zona del Chad (Àfrica) que es desenvolupen des de la “Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre que neix l'any 2008 a Barcelona, amb la voluntat de crear projectes propis locals i internacionals, per poder oferir servei oftalmològic a persones amb discapacitat visual sense recursos.


    El preu de les entrades és de 12 euros i només es podran comprar de forma anticipada a través de la plataforma online Entradium.com o de forma presencial a l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, al carrer cardenal del Reig, 32 (Barcelona). Si sou dels que voleu recolzar els projectes que milloren les condicions de vida de les persones amb discapacitat visual sense recursos als països subdesenvolupats podeu fer DONACIONS al següent enllaç Paypal (https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=S39F2XLL27YX4) de l'Associació de Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, des d'on un cop passada la gala, s'enviaran els fons recaptats a la "Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera". Us recordem que per cada donació que feu, us desgravareu un 75% i que podeu demanar el vostre certificat de donació al mail info@b1b2b3.org.
“L'AMOR ÉS CEC” i cegament es va enamorar Charles Baudelaire dels éssers que habiten els bordells, portant la poesia als dits del desig. Però no va ser aleshores quan va començar a fer-se art amb amor... si ens remuntem a les cavernes els nostres avantpassats feien l'amor a les fosques, ballaven sota la pluja i dibuixaven les seves històries a les parets amb els seus propis dits, des d'aleshores... “L'ART TAMBÉ ÉS CEC”.
5 opiniones

4.8 / 5
46308886L

Felicitar als organitzadors perquè van aconseguir una activitat interessant, divertida i molt informativa. Jo vaig descobrir que en el camp del cuidat de la vista hi ha importants mancances molt a prop nostre ( barris d'emigrants, presons, etc) i en paisos amb pobresa elevada. Felicitar a Julian per la seva simpatia, a la Paquita i en Jaume per la perfecció de la seva teatralitzada lectura i animar als organitzadors per q desitjat més participació de deficients visuals

17/06/2017 16/06/2017
Margarita

Una velada magnífica, me lo pasé fenomenal. Las actuaciones fueron muy buenas, para todos los gustos, y el ambiente fue muy cálido.

17/06/2017 16/06/2017
enric pociello palau

Dins els marges d'un festival de les caracteristiques com aquest, crec que va estar força bé, amé i molt ben portat. La finalitat molt loable. La part institucional, al començament, força interesant. I les actuacions, tant de "Prostibulo Poetico" com de "El sobrino del Diablo" em van sobtar tant per la seva qualitat com per la encertada posada en escena en amdos casos. Per suposat que valoro molt positivament també la lectura i recital, poètic i literari, a càrrec de dues persones cegues que va ser molt entranyable. La presentació àgil i distreta. I, per acabar, la tasca de WE ART, impecable, com sempre. Així doncs, Felicitacions generals!!!!!

17/06/2017 14/06/2017
Pat

Me encantó!

17/06/2017 13/06/2017
jOSE ANTONIO

muy bien, ademas de promocionar la asociación el evento estuvo fantástico

17/06/2017 16/06/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Auditori CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Assocació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 som una entitat sense ànim de lucre que donem serveis a persones amb discapacitat visual per a millorar la seva qualitat de vida i exercim una tasca de divulgació de la problemàtica del col·lectiu per a aconseguir millorar la seva integració social. La finalitat de l’entitat és donar servei aquestes persones, sense discriminació ni en funció del seu grau de discapacitat que pot ser total (B1), severa (B2) i lleu (B3), ni en funció de la seva nacionalitat.

Ver más