MARTIN PILIPONSKY - Sutil + VICTOR ZAMBRANA - Gorrion-Sutil

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Sutil és un recorregut en la pràctica i l’experiència que he tingut com a ballarí, és també, la meva mirada al món i a la societat actual en la cerca d’una peça única. Estrenada el desembre del 2017 (Buenos Aires, Argentina).

Gorrión s’acosta més a un estat que a una peça amb una narrativa clàssica. És difícil pensar en una estructura d’espectacle tancada per mostrar-lo, per això decideixo deixar un espai força ampli per a la improvisació. I quan parlo d’improvisació no em refereixo a l’absència de forma, de treball o de rigor, sinó més aviat a la tècnica de compondre instantàniament l’obra. L’obra que toca i no una altra.

CASTELLANO
Sutil es un recorrido en la práctica y experiencia que he tenido como bailarín, es también mi mirada al mundo y a la sociedad actual en la búsqueda de una pieza única.  Estrenada en diciembre de 2017 (Buenos Aires, Argentina)

Gorrión se acerca más a un estado que a una pieza con una narrativa clásica. Es difícil pensar en una estructura de espectáculo cerrada para mostrarlo, por eso decido dejar un espacio bastante amplio para la improvisación. Y cuando hablo de improvisación no me refiero a la ausencia de forma, de trabajo o de rigor, si no más bien a la técnica de componer instantáneamente la obra. La obra que toca y no otra. 

ENGLISH
Sutil (Subtle) is an itinerary through my practice and experience as a dancer, but it is also my way of seeing the world and society as it is today, as I search to create a unique piece. Premiered in December 2017 in Buenos Aires, Argentina.

Gorrión is more like a state than a piece that follows a classic narrative. It's hard to think about showing this in a closed show structure, which is why I've left a lot of room for improvisation. And when I say improvisation I don't mean the absence of form, work or rigour, but rather the technique of composing the piece instantaneously. The piece that it's supposed to be and none other.

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más