Ojo de Buen Cubero + Can Canalla

La Masia de Sant Boi ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
6€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Ojo de Buen Cubero + Can Canalla...

Ver entradas

Descripción

Ojo de Buen Cubero + Can canalla.


Es podria dir que som un grup de música, i d’amics, que tenim les nostres arrels al barri de Sants. Però som molt més. O almenys així ho veiem nosaltres.

Podríem dir que el 30 de novembre de 2012 va començar aquesta aventura. En aquell primer concert, només èrem tres: en Miquel (veu principal i guitarra), en Quim (bateria i veus) i en Guillem (baix), fent versions i algun tema propi.

Després d’uns pocs concerts es va afegir l’Arnau, en un primer moment com a pianista, i vam decidir gravar aquestes cançons pròpies en el que va ser el EP Desvetlla (Autoeditat, 2013) produït per en Pau Lobo i en Marc Soto. Ara és quan es comença a incorporar més gent a la banda, l’Arnau es mou a la percussió i entra l’Omar com a pianista. El 2014 és un any on comencem a rodar, on podem moure’ns arreu de Catalunya, alhora que preparem el que era el nostre primer disc. A finals d’any, entrem a Estudis Ground, i en sortim amb el disc sota el braç.

El març de 2015 traiem el nostre primer LP Sóc (Autoeditat, 2015) i és un any brutal. També de canvis, i és que és quan entra en Victor (saxo tenor) i en Guillem decideix abandonar el grup, ocupant en Javi (baix) el seu lloc. A més, fem quasi 40 concerts arreu de Catalunya, amb alguns de tant destacats com el BioRitme Festival, el Música Viva de Vic, el Sec a Sac o la Festa Major de Sants, entre d’altres. A més, ens arriben diferents reconeixements, com ara ser nominats a Cançó de l’Estiu per La Vanguardia, Grup Descoberta de la revista La Tornada o entre els cinc Artistes Revelació segons el Grup Enderrock.

El 2016 gravem un altre EP, El ron de ayer (Autoeditat, 2016) altre cop a Estudis Ground. Amb ell, seguim girant pels Països Catalans, realitzant un total de 35 concerts, alguns com l’inici de gira a la sala Salamandra, el Castanyada Rock, el Music4Freedom Fest de Godella (País Valencià) al mateix temps que anem preparant les cançons que formaran part del següent disc., Ingovernable (Autoeditat, 2017).

A partir d’aquí, seguim traçant el camí. Ens hi acompanyes?

Cómo llegar

La Masia de Sant Boi
Rambla Rafael Casanovas, número 28
Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Organizado por

La Masia de Sant Boi de Llobregat

Ver más