OSONA A L'HIVERN

Evento cerrado

Descripción

OSONA A L'HIVERN OSONA A L'HIVERN
OSONA A L'HIVERN OSONA A L'HIVERN
OSONA A L'HIVERN

TOUR FOTOGRÀFIC: OSONA A L'HIVERN AMB EDUARDO BLANCO MENDIZABAL

- Buscant les millors llums d'aquesta comarca. - 19 de gener de 2019 -

La comarca d'Osona, a la província de Barcelona, té uns meravellosos paisatges i uns pobles amb una bellesa excepcional. Durant l'hivern es produeixen moments molt singulars i poseeix una llum molt especial, i fa que sigui un lloc únic i tremendament fotogènic per obtenir les millors imatges. En concret, ens mourem pels municipis de Rupit, Cantonigròs i Tavertet, sempre guiats pel prestigiós fotògraf EDUARDO BLANCO MENDIZABAL, que coneix molt bé cadascú dels racons d'aquesta comarca i ens portarà a espais que no pots ni imaginar per captar les millors llums.

Qui és Eduardo Blanco Mendizabal?

l'Eduardo, que ja ha col·laborat tres vegades anteriorment amb el programa de cursos fotogràfics Land/Scape, ha guanyat més de 50 premis en certamens de fotografia nacional i internacional. És autor de vàries publicacions, entre elles, "Fotografiar amb mal temps", i "Fotografiar llamps. Guia per a disfrutar de les tempestes".

Col·labora amb National Geographic, The Times, The Guardian, The Telegraph, Condé Nast Traveler, Cambridge University, El País, GEO, El Dominical, Muy Interesante, MAN, El mundo de los Pirineos, Guía Repsol, Hola Viajes, entre d'altres. 

Ha realitzat més de 20 exposicions que han recorregut tota la geografia espanyola.

Què fotografiarem?:

Fotografiarem imponents paisatges i pobles molt fotogènics.


Horaris:

Començarem l'activitat a les 7h del matí amb tots els participants en el punt de trobada que us indicarem uns dies abans de començar l'activitat, i el finalitzarem allí mateix aproximadament a les 20h.

Durant el tour que farem pels diferents pobles d'Osona ens mourem amb els cotxes dels assistents al curs.


Material recomanat:

- Equip fotogràfic: càmara, trípode, filtres (densitat neutra i polaritzador recomanats), objectius varis; des d'angulars fins a teleobjectius, disparador amb o sense cable. Bateries i targetes extres.

- Altre material interessant: Roba que abrigui i sabates de muntanya, gorro, guants.. i també recomanat portar un frontal (llanterna)


Preu de l'activitat: 100€

Inclou: 

  • Classes pràctiques durant tota la jornada 
  • Assegurança d'accidents
  • Assegurança de responsabilitat civil

No inclou:

  • Allotjament (si escolliu agafar-ne)
  • Dinar
  • Equip fotogràfic
  • Trasllat desde el punt d'origen 


Pots realitzar la teva inscripció en aquesta mateixa pàgina, a la part superior. Un cop inscrits els participants que no assisteixin al curs, no se'ls farà la devolució dels diners. Els acompanyants paguen el mateix preu.

L'organització, pel bé de l'activitat i el ritme del grup, prendrà les decisions que cregui oportunes, en el cas d'inclemències meteorològiques.


Esperem veure't en aquest tour per Osona!

Per qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres escrivint-nos a landscape.emotions@gmail.com o trucant-nos al 646 22 04 24


© LAND/SCAPE TEAM 2018

Cómo llegar

Rupit
Plaça de l'Ajuntament de Rupit
Rupit, Barcelona

Organizado por

LAND/SCAPE - Cursos i Escapades fotogràfiques -

Ver más