POCKET CORNER (Jazz, Noruega) a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

POCKET CORNER (Jazz, Noruega) - Dissabte 17 de novembre | Hora: 22h | Preu: 8€/10€

Web     Facebook     Video "Leon"

Pocket Corner ha format part de l'escena jazzística noruega des de 1986 i, amb diferents components, ha participat en innombrables gires i festivals.

Durant aquests 30 anys han passat molts músics pel grup, l'únic element constant en aquesta institució mòbil ha estat el trompetista i compositor Didrik Ingvaldsen.

Pocket Corner es mou entre composicions subtils i improvisacions que donen lloc a textures que van des del minuciós i intricat als espais més "oberts" de la música. Per descomptat, aquest grup té el seu propi racó al jazz noruec, però també a nivell internacional, desenvolupant diverses gires a l'any.

El 2018 presenten el seu quart tour a Espanya, en altres ocasions han passat per València (Festival Jazz & Cookin) Madrid (Bogui Club, CC La Tortuga) Terrassa (Jazz Cava) Lugo (Festival de Jazz), Barcelona, ​​Osca, Lleó, La Corunya, Salamanca ....

En 2016 van celebrar els 30 anys des que la banda va aparèixer en escena amb un nou àlbum i un ampli Tour europeu. El nou àlbum es diu "Rocket Pocket" i està gravat amb la formació dels últims anys:

Didrik Ingvaldsen trompeta | Glenn B. Henriksen alt saxòfon | Alexander Grønstad guitarra | Stale Birkeland bateria

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más