POP DE NA TESA presenta PAVVLA amb el seu nou disc "Creatures" (Cicle de concerts pop al Pla de na Tesa)

Ca Ses Monges ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

El cicle de pop independent POP DE NA TESA ens presenta per primera vegada a Mallorca, i en exclusiva, PAVVLA la nova promesa de la música catalana al territori i també més enlla

PAVVLA és el pseudònim de Paula Jornet, compositora i actriu, una de les protagonistes de la sèrie catalana "La Riera". Aquest passat 2016 es va descobrir amb un primer disc "Creatures" que l'ha catapultat a les primeres files de l'indie nacional. Tot han estat elogis de part de crítica i públic per aquest primer llarg que ens deixa veure només la punta d'un iceberg, el principi d'una carrera artística molt prometedora.

Pop manufacturat de primera classe, melodies narcòtiques i plenes de riquesa i sobretot una interpretació dalt de l'escenari que captiva, sedueix i no deixa indiferent. Una gran oportunitat per gaudir d'un concert únic a Mallorca.

El concert compta amb la col·laboració de l' AAVV des Pla de na Tesa que ens preparan uns dolços expressament per l'ocasió, enfornats al Forn des Pla de na Tesa. Aquests dolços aniran acompanyats d'una ampla varietat d'infusions i tè.

1 opiniones

5.0 / 5
Javi

Todo maravilloso

16/04/2017 12/04/2017
Promotora POM

Muchas gracias Javier!! Te esperamos de nuevo en las próximas fechas!! Ona Nua el 30 de'abril Jorra i Gomorra el 20 de mayo Un abrazo!!

16/04/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Ca Ses Monges
Carrer Germanes Agustines
Marratxí, Illes Balears

Organizado por

Promotora POM

Ver más