Presentació nou disc Mazoni "Carn, os i tot inclòs" a La Bisbal d'Empordà

L'alternativa Bar Musical ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Mazoni publicarà el proper 21 d’abril el seu nou disc, el vuitè de la seva carrera musical. Portarà per títol “Carn, os i tot inclòs” (Bankrobber 2017)i inclourà 10 noves cançons en català, interpretades en clau acústica.

Carn, os i tot incl ò s ” é s un viatge cap al cor de les can ç ons per mostrar-ne all ò que n es imprescindible: la melodia i la lletra. No obstant les influ è ncies estil í stiques s ó n molt variades i van des del pop m é s mel ò dic ( Part d un tot , Sol ) fins al rock m é s contundent ( Desig imb è cil , Opini ó respectable ). Pel que fa a les lletres trobem des de les narracions llargues en forma de conte, filles d altres can ç ons de Mazoni ( Finis Terre ) fins a lletres que tracten la part emocional ( Mal, mel i mil i una nits ) passant per la seva visi ó de l escena pol í tica ( Pedres ).

Amb aquesta nova aventura, Mazoni, refunda el seu projecte per encarar nous reptes sense oblidar les can ç ons que l han fet conegut com Euf ò ria , No tinc temps , La promesa o la recent Ailodiu .

1 opiniones

5.0 / 5
Garbinada

Era la primera vez que iba a la sala l'Alternativa y me gustó mucho, tiene unas dimensiones perfectas para un concierto de estas características. El concierto fue espectacular, una hora y media descubriendo las canciones del nuevo álbum y recordando algunos éxitos que ya se han convertido en clásicos de la discografía de Mazoni. Se trata de un álbum acústico para disfrutar de la magnífica voz de Jaume Pla y de unas letras muy profundas. Al 100% recomendable tanto el concierto como el álbum!

25/04/2017 23/03/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

L'alternativa Bar Musical
Passeig Marimon Asprer 11
La Bisbal d'Empordà, Girona

Organizado por

cra_produccions

Empresa de management i projectes culturals

Ver más