PUPUT presenta "Purga" a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Dissabte 10 de març PUPUT presenta "PURGA" | Hora: 23h | Preu: 7€/5€ (Anticipada)

Web     Facebook     Bandcamp

Purga (Hidden Track Records, 2018), el ja tercer disc del quintet manresà, representa un nou pas en la recerca de la bellesa. Les cançons de Puput sempre han traspuat emoció, però en aquesta recerca continua. Com el seu nom indica, han purgat les cançons, les han despullat de tot lo innecessari, les han simplificat. Si més no, aparentment. El més evident oculta sovint una amalgama d'harmonies que constitueixen aquests paisatges tan onírics. Un joc. Un repte. És una teranyina que ens enganxa si seguim el fil conductor que destaca aquest cop com un far enmig de la nit.

Purga és el primer disc no autoproduit pel grup. La tasca de mescla i coproducció ha recaigut sobre Jordi Matas (Seward, El Petit de Cal Eril) i Ferran Palau (Anímic), ànimes bessones al projecte Puput, per ajudar a donar forma a aquesta nova identitat. Puput construeix i ells perfilen les puntes, esmolen les ungles, fonamenten els ciments. Un nou pas cap al futur. Puput crema etapes contingudament però tota la confiança del món. L'objectiu està clar: commoure. Fer vibrar totes les fibres del cos. Volar i somniar sense llastres. Comença l'aventura, de nou, en un camí sense retorn.

Purga significa eliminar el que es superflu, tot allò que no és estrictament necessari. Purga significa anar a l'arrel. Purga significa passar-ho malament per destil·lar la puresa innata. Tot això és el pas que ha fet Puput. Un pas valent, madur i sincer.

El de Puput no és un missatge terrenal. Alguns hi veuen Déu, d'altres l'eternitat, alguns altres la profunditat de la consciència. Però es parla amb la panxa, amb les emocions, i això és el que destil·len les cançons de Purga, tant en disc com en directe, emocions a flor de pell, sensibilitat continguda que explota en el seu determinat moment, Puput transmuta l'elegant vol de la papallona en una avasalladora tempesta de llamps i trons, per tornar a la calma inicial com en un viatge iniciàtic d'anada i tornada.

Vestits de blanc per a l'ocasió, a la recerca de la puresa.

1 opiniones

5.0 / 5
Axl

Com sempre genial

20/03/2018 10/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más