Ran Ran Ran al iClub by Weller de Cal Ninyo

Teatre Cal Ninyo ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Adéu, germans, adéu, l'hereu se'n va...”

Després de construir el seu primer àlbum amb retalls de tres demos primigènies (“Més brots”, “Tot OK stop” i “L’Encyclopédie”), ara Ran Ran Ran presenta per fi un recull de temes completament inèdits. El nou disc “L’hereu”, enregistrat i produït per Arnau Vallvé (Manel), conté 13 cançons que constitueixen una sola història, un relat que sobre i es tanca en si mateix.

 L’hereu de la nostra història és quotidià i alhora extraordinari. És aquell personatge que tots hem volgut ser en alguna ocasió. I alhora, aquell que maleïm quan ens trobem en la seva pell. És el que fuig i el que torna. Un bon minyó i també un proscrit. El que ha de dir adéu, el que voldria tornar i el que descobreix que res no és el mateix quan tornes.

 Cada etapa daquest viatge és una cançó. “Ee ja nai ka” és la dansa del final de lamor, el presagi de lescapada. Lhereu samaga en coves i navega amb vaixells, somnia paisatges impossibles (Unicorns a l’Àrtic”) i s’enyora de casa. Homecoming songi el primer senzill, I un vers, marquen la tornada i el sotrac de la realitat: “Un somni inventat No és més que un somni inventat. A partir daquest punt, tot seran noves fugides endavant.

Amb aquest nou projecte, Ran Ran Ran es manté fidel a la seva fórmula, un so cru i frenètic, amb la guitarra elèctrica i la percussió com a únics protagonistes. La veu serena de Ferran Baucells en contrapunt amb els redobles histriònics de Jordi Farreras, units tots dos per una connexió magnètica, quasi umbilical. El color del disc també es beneficia pels cors de Martina Borrut (Mad’zelle), a més de tota una colla damics col·laboradors.

 Publicat poc més dun any després que el primer disc, “L’hereui el recentment publicat EP ‘Aventures extraordinàries de l’hereu són la resposta urgent de Ran Ran Ran per seguir viatjant arreu del país i més enllà amb les seves cançons. Després de tocar a tot arreu lany 2016, des de botigues de discos fins a petites sales o festivals com Primavera Sound, Embassat o Era, lobjectiu és no parar i que les noves cançons, com lhereu, viatgin fins als llocs més insospitats.

I el disc va girant...

Cómo llegar

Teatre Cal Ninyo
Joan Bardina, 44
SAnt Boi de Llobregat, Barcelona

Organizado por

Weller

Ver más