Reserva la teva cadira i fes-te amic del festival

Festival de Cinema de Menorca ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Reserva la teva cadira i fes-te amic del festival Reserva la teva cadira i fes-te amic del festival

Castellano debajo

English below


Menorca és cinema

Cinema a l'aire lliure per a les nits d'estiu, sota el cel de la illa de Menorca

Sabies que ara pots reservar la teva cadira, amb una aportació de 50€ ?

 

Reservant una cadira, podràs gaudir de forma privilegiada de les pel·lícules en versió original que s'exhibeixen en llocs únics de Menorca, gaudir de les seccions competitives així com les destinades als públics més cinèfils o als joves que desperten amb el Festival, un interès especial pel 7è art.

Assistiràs als esdeveniments més exclusius i festes durant els dies del festival, compartir espais amb els nostres convidats i obtenir descomptes en les activitats que es programen al llarg de l'any relacionades amb el cinema.

Algunes  com a projeccions temàtiques, trobades amb directors, esdeveniments especials, jornades d  cinema , són entre altres activitats, les que podràs participar amb descomptes i altres avantatges.

Reserva una cadira i forma part dels amics mecenes del Festival per contribuir a mantenir la vida cultural de la illa. 

Amb la teva aportació formaràs part del Festival de Menorca.

El Festival t'apropa al cinema, tu consolides la cultura.

Fes-te amic i Reserva un  Cadira , rebràs informació puntual de les activitats fent clik aqui.

 


Menorca es de cine

Reserva tu silla y haz posible un festival de cine diferente,  hay algo mejor?

Cine al aire libre para las noches de verano, bajo el cielo de la isla de Menorca  

 

Reservando una silla, podrás disfrutar de forma privilegiada de las películas en versión original que se exhiben en lugares únicos de  Menorca,  disfrutar de las secciones competitivas así como las destinadas a los públicos más cinéfilos o a los jóvenes que despiertan con el Festival, un interés especial para el 7º arte. 

Asistirás a los eventos más exclusivos y fiestas durante los días del festival, compartir espacios con nuestros invitados y obtener descuentos en las actividades que programadas durante todo  el año relacionadas con el cine;

Tales como proyecciones temáticas,  encuentros con directores, eventos especiales, seminarios de cine , son entre otras actividades,  las que podrás participar con descuentos y otras ventajas.

Reserva una silla y forma parte de los amigos mecenas del Festival para contribuir a mantener la vida cultural de la isla.

Podéis reservar una silla este año 2017, aportando 50€ a la asociación organizadora del festival.  

Reservando una silla recibirás información puntual de las actividades de la asociación 

Cómo llegar

Festival de Cinema de Menorca
C/Sor Agueda 27
Ciutadella, Illes Balears

Organizado por

Festival de Cinema de Menorca

Menorca és de Cinema, tot l’any Viure a l’illa de Menorca és un privilegi. Una illa al bellmig del Mediterrani amb un escenari únic i amb una cultura i un patrimoni que ens atrapa a tots, als que hi vivim i als que la visiten. Aquesta confluència cultural, en un entorn idí.lic, m’han donat l’impuls per a dur a terme el Festival de Cinema de Menorca, un projecte d’ un equip de professionals fortament compromesos. El nostre objectiu, és que Menorca Cinema, sigui una experiència diferent i una festa de qualitat cinematogràfica des la que volem mostrar, sempre en clau positiva, diferents temàtiques del món actual dirigides a un públic entusiasta que es reuneix al voltant d´una pantalla gran, sota el cel estrellat d’una nit d´estiu. Durant una setmana es podrà gaudir d’una programació que comprèn una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curts – un espai professional i altres activitats d’oci que s’ofereixen al voltant de les pel.lícules projectades. La programació del Festival de Cinema de Menorca d’enguany té vàries premisses que s’han contemplat des del principi i que la fan tan atractiva com coherent amb el seu esperit. Per una banda s’han programat 11 llargmetratges, entre els que es troben estrenes balears i una estrena nacional provinents de països com França, Xile, Iran, Regne Unit o Kirguistan. Tots ells, i també els curts, són frescos i traspúen temes com l’estiu, el mar i sobretot les illes, Balears i de la resta del món. Per altra banda, les dues seccions de curtmetratges, Balears en Curt i Illes en Curt, són el resultat d’una selecció molt acorada de 34 obres d’entre 700 candidats. La qualitat de tots ells és, per tant, extraordinària, i en totes dues seccions hi trobem noms consolidats del món del cinema així com talents emergents. Cal celebrar la incorporació d’una segona sessió de curts balears, senyal del compromís del festival amb la producció insular així com de la seva solidesa i bona factura tècnica i argumental. Us convidem a gaudir d’un Festival jove i singular que és el reflex de la nostra identitat. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura cinematogràfica !! El Festival de Cinema de Menorca serà, doncs, una cita d’estiu immillorable per a refrescar cos i ment. Benvinguts.- Inés Garrel – Directora Festival de Cinema de Menorca

Ver más