RIU - Presentació del quart disc "Delta"

Cal Ninyo ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

RIU - Presentació del quart disc "Delta"

Delta és el nou disc del grup de folk dels Països Catalans RIU. Per què Delta? Doncs perquè és la quarta lletra de l'abecedari grec i coincideix amb el quart disc de la formació catalana. Però també perquè el Delta està format per petits grans d'arena que després d'un llarg camí lluiten per sobreviure sedimentant, com la cultura popular, la tradició i el país. En aquest Delta, RIU torna a obrir el prisma a tots els Països Catalans, des del Rosselló, passant pel Principat, Mallorca i el País Valencià. Una col·lecció de melodies tradicionals, d'autor i de cançons populars que embolcallen amb el seu so acústic i potent, jove i arrelat.

Amb més de 230 concerts a l'esquena i 3 discos editats, RIU és un dels grups més actius de l’escena folk catalana. El grup acumula un bagatge que l'ha portat arreu del territori i a l’estranger viatjant i fent petites gires a Irlanda, França, Itàlia, Galicia i País Basc. L'any 2017 van omplir dues vegades la sala del Tradicionàrius amb el seu espectacle RIU360º, una proposta innovadora de so i vídeo-projeccions envoltants. El 2014 van compartir escenari amb dos grups de música folk de referència, Capercaillie a l'Auditori de Barcelona i Milladorio al Moll de la Fusta. L'any 2011 es van proclamar guanyadors del IV Concurs Sons de la Mediterrània. La formació ha col·laborat freqüentment als directes del cantant Ramon Mirabet als concerts a l'Apolo, el Music Hall, al Bona nit Barcelona i al Poble Espanyol al Cruïlla de Tardor.

RIU són: Arnau Barrios: Violí, Ciscu Cardona: Veu, guitarra i bouzuki, Iu Boixader: Contrabaix, Rubén Fajardo: bouzuki i guitarra acústica, Ricard Ros: Uillean pipe, whistles i veus, Pau Vinyoles: diatònic i veus

www.riumusica.cat

4 opiniones

5.0 / 5
Mikel

Simplemente espectacular. Concierto dinámico, festivo, cercano, con colaboraciones... y de una calidad instrumental a la altura de los grandes de este género.

12/05/2018 03/05/2018
Enri

Fantastic

11/05/2018 04/05/2018
ana martin

em va encantar la presentació del disc i els col·laboradors una passada ! fins aviat !

11/05/2018 06/05/2018
Montserrat Estrada

Un concierto fantástico, grandes músicos!!

11/05/2018 05/05/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Cal Ninyo
c/ Joan Bardina 44 08830
Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Organizado por

RIU

RIU és un nou projecte que neix de l’inquietud de sis joves per treballar la música popular dels Països Catalans.

Ver más