ROCK in NINYO '17

Teatro Cal Ninyo ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Divendres 6/10

DEGRAEY · TREES WILL TELL · VIDUS · AWAKEN TO THE ETERNAL · PERRETE CHICO (dj)

Dissabte 7/10

BLACK ISLANDS · ALOHA BENNETS · GIANT VOID ·  WHITE HOUNDS · HORACIO PUNXADISCOS (dj)


Arriba una nova edició del festival Rock inNinyo, que tornarà a oferir dos dies de concerts de música contundent i enèrgica.


La nova edició tindrà lloc els dies 6 i 7 d’octubre en el seu emplaçament habitual, el teatre de Cal Ninyo, que obrirà les seves portes a les 20h. Les entrades de cada dia tindran el popular preu de 5€ (anticipada) o 6€ (taquilla), i novament tancarem cada jornada amb sessions gratuïtes de djs de música “rockera” en diferents bars del barri centre.

Els protagonistes d’aquesta edició seran els barcelonins Black Islands, amb el seu indie-rock ple de distorsió, els Degray, destil·lant un atmosfèric post-heavy instrumental,  les noies d’ Aloha Bennets, una de les propostes més fresques i divertides del garage-pop estatal,  i el rock amb reminiscències 90’s dels Vidus.


També, com cada any, el festival comptarà amb una bona selecció de bandes locals. Tindrem el rock i el stoner-rock de Giant Void, grup renascut de la banda Russian Tits, el rock alternatiu del trio White Hounds, el metal-hardcore melòdic de Trees Will Tell, i els joves Awaken To The Eternal, mesclant metal progressiu amb diferentes estils del heavy.

 

Les sessions post-party per la seva banda, comptaran amb el dj local Horacio Punxadiscos, repassant el millor indie-rock al Bar Weller, i amb el Perrete Chico, un dels col·laboradors habituals del festival, que repartirà foscor guitarrera a través dels altaveus del bar K-Naya.

 

Més informació sobre el festival a www.facebook.com/rockinninyo


Organitza:  La Cápsula del Tiempo

Col·labora:  Ajuntament de Sant Boi, Cal Ninyo, Bar KNaya, Bar Weller

Cómo llegar

Teatro Cal Ninyo
C/ Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Organizado por

Associació La Càpsula

Ver más