Elige tus entradas

Anticipada Seient

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Concert Sara Pi...

Ver entradas

Descripción

Concert Sara Pi Concert Sara Pi
Concert Sara Pi Concert Sara Pi

Batejada com la diva del soul a España, Sara Pi sempre cautiva per la seva dolça i precisa veu, acompanyada sempre de l'excelent guitarrista Erico Moreira. Junts han trepitjat els escenaris més prestigiosos d' Europa, monstrant un gust musical exquisit que es concentra en el soul i la música brasilera, país d'origen d'Erico.

Formació:

Veu: Sara Pi

Guitarra: Erico Moreira


Deixaràs que t'ho expliquin?

Facebook / Pàgina Web / Instagram

*L'entrada anticipada compta amb 75 seients numerats i la resta de les localitats generals es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert.

Cómo llegar

Sala Mirinda
Can Xammar
Mataró, Barcelona

Organizado por

Mirinda

Cada divendres a partir de les 23h de la nit, Matarò es converteix en el centre musical del Maresme. Amb un cartell a l'alçada de les grans ciutats, el Mirinda vol ser un dels locals musicals referents a Catalunya, creant un ambient únic i acollidor on la distància entre l'artista i l'espectador és de màxima proximita. Amb un aforament de 130 persones, els artistes ofereixen espectacles exclusius i únics, fora dels circuits de grans escenaris. És aquest el millor context per conèixer i veure els músics en un entorn proper i familiar.

Ver más