SOFIA VIOLA (Cantora Errante, Buenos Aires) a La Jazz Cava de Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

SOFIA VIOLA - Divendres 2 de novembre | Hora: 22h | Preu: 7€/5€ (Anticipada)

Web Chesapik     Bandcamp     Facebook

Sofia Viola va créixer en l'underground de Buenos Aires. Des de molt petita va tocar trompeta i violí, va actuar a la TV pública, va estudiar teatre però res d'això la apassionava mes que cantar. Un bon dia el seu pare li va donar la tasca de compondre cançons i li va encomanar la missió de buscar-se una guitarra, ella va recordar que l'àvia d'un amic en tenia una al seu armari així que la va demanar prestada i va aprendre uns acords.

Al poc temps Sofia carregava la seva guitarra a l'espatlla a l'escola, a les penyes, les milongues, les places, els bars i va començar a compondre tangos, valsos, cúmbies, huaynos, boleros i molt més. Cançons de desamor, de protesta, cançons de la quotidianitat, de la vida a la ciutat, cançons serioses i cançons amb humor.

Als 16 anys va fer el seu primer concert i als 18 va començar a viatjar i mai més s'ha aturat. Cantant va recórrer l'interior del seu país, Uruguai, Bolívia, Perú, Xile, Espanya, Alemanya, Brasil, Colòmbia, Paraguai, sempre amb la seva guitarra i el seu petit ronroco.

Sofia Viola Guitarra, Ronroco i Veu

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más