SOREN EVINSON - A NATION IS BORN IN ME

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ - 29 i 30 de novembre: l'espectacle es farà en anglès.
Quan s’ajunta molta gent per fer alguna cosa, normalment és divertit. Els grups estan carregats de plaer, de poder i d’exclusió. És inevitable. I sentir plaer és divertit, exercir el poder es divertit i excloure a altres també és divertit. Així que hi ha molt de gaudi en tot això. A nation is born in me és una exploració de com aquests elements treballen entre ells per enfortir-se. Però també és el producte d’una obsessió personal per fer quelcom que encaixés perfectament amb la trobada entre l’intèrpret i el públic. Quelcom que tingués una forma insubstituïble. Quelcom relliscós per la mirada i confús per a l’enteniment. Quelcom que desactivarà qualsevol resistència. Quelcom contra el que no es pogués lluitar. Quelcom pel que valgués la pena rendir-se. Quelcom que arribés per quedar-se. Quan vaig començar a barrejar totes aquestes coses amb el meu gust pel teatre, em va alleujar veure que estava en el bon camí.

CASTELLANO - 29 y 30 de noviembre: el espectáculo se hará en inglés.
Cuando se junta mucha gente para hacer algo, normalmente, es divertido. Los grupos están cargados de placer, de poder y de exclusión. Es inevitable. Y sentir placer es divertido, ejercer el poder es divertido y excluir a otros también es divertido. Así que hay mucho goce en todo esto. A nation is born in me es una exploración de cómo estos elementos trabajan entre ellos para fortalecerse. Pero también es el producto de una obsesión personal por hacer algo que encajara perfectamente con el encuentro entre el intérprete y el público. Algo que tuviera una forma irreemplazable. Algo resbaladizo para la mirada y confuso para el entendimiento. Algo que desactivara cualquier resistencia. Algo contra lo que no se pudiera luchar. Algo por lo que valiera la pena rendirse. Algo que llegara para quedarse. Cuando comencé a mezclar todas estas cosas con mi gusto por el teatro, me alivió ver que estaba en el buen camino.

ENGLISH - November 29 and 30: the show will be in English.
When large groups of people get together to do something, it's usually fun. Groups are charged with pleasure, power, and exclusion. This is inevitable. And feeling pleasure is fun and exerting power is fun and excluding others is also fun. So there's a lot of joy in all of this. A Nation Is Born In Me is an exploration of how these elements work together to strengthen each other. But this piece is also the product of a personal obsession with creating a work that would perfectly fit the encounter between the performer and the audience. Something irreplaceable. Something slippery to the gaze and confusing to the mind. Something that would defuse all resistance. Something impossible to fight against. Something worth surrendering to. When I began to mix all of this up with my taste for theatre, I was relieved to see that I was on the right track.

10 opiniones

4.3 / 5
Maria Pujol

Espectacle excepcional!

04/12/2018 29/11/2018
Vito

Muy original y bien ejecutado con buen diseño de sonido e iluminación. Un performance muy físico que envolvió a la audiencia

03/12/2018 01/12/2018
María

La verdad es que no me gustó nada. La encontré muy desagradable.

03/12/2018 27/11/2018
Rafa

Una explosion de vitalidad y de estética.

02/12/2018 01/12/2018
Anna Berenguer

"On vas amb les banderes, on vas amb els avions, on vas, on vas?" Un espectacle d'una gran qualitat. Molta professionalitat en l'expressió corporal, un guió molt ben construït i coherent, atrevit i provocador, potent, amb un grau elevat d'esperit crític, d'una duresa sense concessions molt necessària en el temps que vivim. Si se'm permet una apreciació, jo canviaria el títol id més que el naixement d'una nació parlaria de "el naixement d'una pàtria" ,ja què hi ha nacions sense estat agredides per les pàtries amb estat. Però serveix, són avisos que hem de tenir en compte per no caure en la repetició de la història. La meva humil aportació...

02/12/2018 29/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más