Strange Fruit

El Maldà ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Virginia Martínez (actriu i cantant catalana amb arrels dominicanes nominada als Premis Butaca per Germans de Sang i Close To Liza), fa un viatge musical de la innocència a la consciència individual, racial, política i de gènere, i ho fa mitjançant les cançons que durant dècades han interpretat les dones afroamericanes, un col·lectiu que sempre ha sabut descriure amb precisió l'essència de la seva ànima. A escena estarà acompanyada per la veu i el piano del Dani Campos que també signa la direcció musical de l'espectacle.
El repertori inclou un munt d'estils que van del gospel, el soul, el blues, fins al teatre musical i al pop-rock, amb composicions de George Gershwin, Duke Ellington, Jerome Kern, Nina Simone, Otis Reding o Xavier Montsalvatge (1912-2002) amb la seva Canción de cuna para dormir a un negrito. Cançons que han estat cantades i versionades per Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Ethel Waters, Shirley Verrett, Eartha Kitt, Lena Horne, Nina Simone, Aretha Franklin o Tina Turner. Strange Fruit inclou l'estrena en català de 14 d'aquestes  cançons adaptades per Jordi Galceran, Anna Ullibarri, David Pintó i Roser Batalla.

Fitxa artística:
Actriu: Virginia Martínez
Piano, veus, arranjaments i direcció musical: Dani Campos
Selecció musical: Virginia Martínez, Dani Campos, Xavi Casan
Vestuari: Maria Albadalejo
Il·luminació: Adrià Aubert, Xavi Casan
Dramatúrgia i direcció escènica: Xavi Casan

 

 

Les entrades no són numerades.
S'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle.
No s'acceptaran anul·lacions de les entrades.
Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic contacte@elmalda.cat

Atenció : 


Us 
informem que, durant el mes de juny, el servei d’ascensor fins a la sala no estarà disponible.

Durant aquestes setmanes es procedirà a la substitució de l’aparell per tal de donar un servei millor i més segur.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a contacte@elmalda.cat

Us preguem que disculpeu les molèsties que aquesta circumstància us pugui causar.

17 opiniones

4.6 / 5
Anmoau

Fantástico espectáculo. Gran repaso a la histoira de la música negra. Se hace muy ameno. Gran intermpretación vocal a cargo dew Virginia Martinez. Gracias.

16/07/2018 03/07/2018
pilar blasco

Fuimos dos amigas y nos gustó mucho. No solamente la buena ejecución del pianista y la voz tan bien modulada de Virginia sino la dramatización de las diferentes canciones.

12/07/2018 03/07/2018
Marisol podio

La interpretació em va agradar molt la 2na.part més,però en general un 10. El pianista també un 10. El espai no és gaire confortable, pot ser que estigui pensat per gent més joves que jo. El costat de la maquina del aire molt molest per mí. I concidero qué no anaven alguna personà amb roba adequa.

09/07/2018 08/07/2018
Agusti

Excelente musica , voz e interpretacion

09/07/2018 07/07/2018
Joan

Bon espectacle amb un format correcte. Els dos artistes força bé, ella té una veu molt bona. Potser hauria estat millor afegir algun comentari respecte a l’argument que reforces el missatge musical. Potser caldria millorar la confortabilitat de la sala, especialment les cadires.

08/07/2018 19/06/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

El Maldà
C. del Pi 5 08002 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

El Maldà

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Ver más