Taller de SoundPainting amb Mau Boada (Esperit!)

Evento cerrado

Descripción

Taller de SoundPainting amb Mau Boada (Esperit!)

Taller de SOUNDpainting per Dalmau Boada i Alfons Ferran.

Introducció a l'Art de la improvitsació dirigida de Walter Thompson.

 

Aquest taller es compren de tres parts diferenciades per aprendre a comprendre, seguir instruccións i donar-les en el llenguatge desenvolupat per Walter Thompson durant els 60s i 70s a Woodstock (NY), les tres parts son: sintaxis i glosari de signes frequents en la improvitsació dirigida, pràctica de la interpretació de signes, i improvitsació dirigida amb públic (mostra dels conceptes apresos).

 

1- Sintaxis i Glosari

El glosari de signes de SoundPainting de Walter Thompson compren més de 1200 signes, al taller farém un repàs d'uns 20 o 30 signes bàsics per iniciar-se en el mon de la improvitsació dirigida i la sintaxis d'aquests, és a dir cuan utilitzar els signes i de quina manera per afavorir la comunicació entre director i interprets.

 

2- Practica

Aquest és el gruix del taller, aquí aprendrem a fer servir els signes i a seguir-los, cal dir que tothom que sapiga el llenguatge és capaç tant de seguir a un director com dirigir desde una banda de 4 músics fins a orquestres senceres! cuanta més practica més agilitat tindran els musics a la hora de interpretar els signes com del director a canviar les directrius per als músics, les accións no estaran tant pensades i sorgiran amb més naturalitat.

 

3- Improvitsació

És important que els músics puguin mostrar alló experimentat durant el taller ja que precisament aquest està creat per generar sinèrgies tant amb els músics com amb el públic. Els familiars, amics, i coneguts voldran saber que aneu a fer, "aneu a pintar mentres toqueu?", "toqueu algo segons les pintures que fa un artista?" son preguntes frequents que son més facils de respondre en un context experiencial, és més, la majoria de gent declara que s'hi apuntarien en una altre ocasió, així que no els prengueu la oportunitat de coneixer el SoundPainting!

 

Preus del taller:

- Músics amb instruments 7€ (+10€ dinar -> 15€)

- Cor de veus 3€ (+10€ dinar -> 12€)

 

Horari del taller:

- 10:30 Quedada a la plaça de Cal Baldiró (Matadepera)

petit esmorzar: Sucs i Fruites.

-11:00 Teoria i Pràctica del Sound Painting.

-13:00 Excurció cap al parc Pep Ventura (15min. aprox).

-13:30 Concert de Sound Painting al parc (30min. aprox).

-14:00 Dinar popular!

 https://entradium.com/entradas/dinar-popular-esmolat-rock

Nota: Es procurarà un back-stage per a guardar els instruments durant el dinar.

Info festivalera: https://www.facebook.com/esmolatrock/

Cómo llegar

l'HOTEL
c/ sant Isidre 35
Matadepera, Barcelona

Organizado por

JAM

Ver más