Diumenges en família a La Tavella: Taller el teu hortet a casa (11 de març)

La Tavella ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Diumenges en família a La Tavella: Taller el teu hortet a casa (11 de març) Diumenges en família a La Tavella: Taller el teu hortet a casa (11 de març)
Cada segon diumenge de mes vine a visitar en família La Tavella i a gaudir d’un taller temàtic per als més petits!

A les 11 del matí comencem la jornada amb una visita guiada a la finca. Un/a guia us acompanyarà a visitar l’hort ecològic, l’hivernacle, les someres catalanes i les gallines ponedores d’ous ecològics. També us explicarà com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica.

Després de la visita, que dura aproximadament una hora, començarà el taller temàtic per als més petits, per a nenes i nens a partir de 3 anys i amb una durada aproximada de 45 minuts i aquest mes estarà emmarcat dins de les activitats del Dia Mundial de l'Aigua. El proper 11 de març tindreu l'oportunitat de fer un taller d'hortet amb un sistema de reg per degoteig, que us endureu a casa. La millor manera d'aprendre a estalviar aigua en família!

La finca romandrà oberta de 10 a 15 hores i durant tot el matí hi haurà una petita agrobotiga ecològica amb el producte de temporada i un petit servei de cafès, sucs i refrigeris ecològics.

El preu de visita per adult són 6€ i els nens (a partir de 3 anys, inclosos), amb taller, 5€.

Els nens (de 0 a 2 anys, inclosos) i els socis del Club Super3 podran entrar gratuïtament, per als Súpers el taller també està inclòs.

Telèfon de contacte per al dia de la visita: 657 835 751


2 opiniones

5.0 / 5
Azahara

El taller fue muy divertido y lo bueno que hicimos un huerto ecologico para nosotros. Los niños disfrutaron mucho. El lugar muy ampliio y nos hicieron de guia para poder verlo todo y explicar las particularidades de la finca. Los burros, las gallinas , el hivernadero, etc.. lo recomiendo para ir con la familia.

12/03/2018 09/03/2018
Marta

Ha sido muy enriquecedora la experiencia. Lo recomendaremos a más familias

11/03/2018 05/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Tavella
Ctra. de Cardedeu-Cànoves, Km. 4
Cànoves i Samalús, Barcelona

Organizado por

Viver de Bell-lloc

Viver de Bell-lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, del Vallès oriental, que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Ver más