THE GUNDOWN + I'M (Punk-rock) a La Jazz Cava Vic

La Jazz Cava ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

THE GUNDOWN + I'M | Dissabte 29 d'abril a les 22.30h | Preu únic: 5€

THE GUNDOWN

Bandcamp     Facebook

The Gundown, banda de punk rock de Tarragona, amb membres dels ex-Caza de Brujas, o els actuals Crim.

I'M

I'm… són un grup de veritat.

Si dónes una ullada a les seves lletres, hi pots trobar una foscor alarmant, autodestrucció, odes a l’insomni i a l’esperit punk més primari. L’actitud punk dels que en un tres i no res s’han vist convertits de nens a homes i que es pregunten on és aquella beneïda adolescència de la que parlen altres grups de “punk pop” amb temàtiques més aptes per a tota la família.

No obstant, tota aquesta foscor es converteix en una lluminosa redempció quan els amplis ja estan ben calents i arranquen a tocar. I és que per els que els coneixem, I’m… és la vàlvula que impedeix que el torment d’aquests paios de La Plana de Vic arribi a més. És un d’aquests grups que toquen per necessitat, que s’estimen entre ells i que et toquen la fibra, perque canten sobre coses que vulguis o no, t’identifiquen, a més ho fan amb un talent natural per l’himne i per la reivindicació d’aquell punk rock tan personal que feien Crimpshrine, Operaton Ivy o Jawbreaker, i del que mes tard van popularitzar Hot Water Music i Against Me!.

Després d’uns quants anys en què només alguns afortunats sabíem la que s’estava cuinant a la Plana, varen decicir per fi, gravar el seu primer disc "I’m Dying Every Day", on van enregistrar 8 temes que il·lustren els seus primers anys d’existència,  acompanyat d'un Split amb Dirty Sanchez i com no, la seva frescor, i els seus himnes sobre un demà pitjor que l’avui estan conquerint ments i ànimes. No triomfaran pas, no són per a tothom, només són per als que acceptem que ens n’anirem tots a la merda, però que ho farem abraçats i cantant les cançons que ens agraden.

text: Sergi Bertran (Beni)

Cómo llegar

La Jazz Cava
Rambla Montcada n.5
Vic, Barcelona

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver más