Una qüestió d’amor. Sessió de reflexió al voltant del cos de les persones que en un moment donat decideixen encarnar la figura de l’espectador (vermut, dinar i siesta)

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

3 de març 13.30 h,vermut, dinar i siesta

Una qüestió d’amor. Sessió de reflexió al voltant del cos de les persones que en un moment donat decideixen encarnar la figura de l’espectador.

Jaime Conde-Salazar ens proposa abordar temes i qüestions que afecten avui dia la gura de l’espectador. A través de l’escolta i l’exercici de la imaginació explorarem les dimensions bàsiques de la nostra corporalitat que ens permeten assumir aquest rol. Més enllà de la invisibilitat i la transformació convencional dels nostres cossos en el simple suport d’un punt de vista, proposarem altres possibilitats d’estar i compartir temps i espai dins de la representació.

Amb la col·laboració de Nyamnyam.

Una qüestió d’amor és la primera de les activitats paral·leles a la programació de La Caldera dins la Quinzena Metropolitana de Dansa. Una jornada oberta a amants i professionals del cos i el moviment per debatre i reflexionar conjuntament sobre aspectes de la realitat de la dansa que considerem especialment rellevants en aquest marc i en aquest moment.

1 opiniones

5.0 / 5
Fernando O'Sullivan

Fue genial, relajante, inspirador, original, divertido, sabroso, sorprendente, un bicho palo, voy a repetir esta semana y ya se lo he contado a un montón de gente. Salí encantadísimo. Muchas gracias.

07/03/2018 02/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts