Uns i Altres - Lluna Sonora. Improvisació de dibuix i so

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Lluna Sonora. Música visible és un projecte plàstic sonor continuador d’experiències anteriors d’improvisació musical amb dibuix en directe. L’artista pinta percudint amb les mans sobre un goliat de bateria amb aigua i pigment totalment integrat al grup musical. El resultat és recollit per una càmera situada a l’interior del goliat i projectat com una gran esfera al fons de l’escenari. Un disc hipnòtic com un gran planeta que presideix l’actuació com un instrument més.

CASTELLANO
Lluna Sonora. Música visible es un proyecto plástico sonoro continuador de experiencias anteriores de improvisación musical con dibujo en directo. El artista pinta percutiendo con las manos sobre un Goliat de batería con agua y pigmento totalmente integrado al grupo musical. El resultado es recogido por una cámara situada en el interior del Goliat y proyectado como una gran esfera en el fondo del escenario. Un disco hipnótico como un gran planeta que preside la actuación como un instrumento más. 

ENGLISH
Lluna Sonora. Música visible is an artistic sound project that is a continuation of the previous musical improvisation and live drawing experiences. The artist paints by drumming with his hands on a snare drum, using water and pigment, and is totally a part of the band.
The result is recorded by a camera inside the snare and projected as a huge sphere at the back of the stage. A hypnotic disc like a great planet, presiding over the performance as one more instrument.

[+ INFO]

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más