Veniu a celebrar la Castanyada en família al Montseny! (mínim grups de 20 persones)

Can Lluis Montseny ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

El proper 17 de novembre a les 10:00h del matí us rebrem a la finca de Can Lluís, dins del Parc Natural del Montseny. Reserva de la biosfera, per iniciar la visita de natura, que consistirà en una petita excursió d’1,5 km aproximadament, on a més de gaudir del paisatge i de les vistes , tindreu l’oportunitat de conèixer la fauna, la flora i tots els espais de l’entorn.

La Maria Castanyera ens estarà esperant per explicar-nos les característiques dels castanyers i cantarem una cançó típica mentre recollim castanyes. Tornarem a baixar cap a la finca tots plegats i quan arribem, farem un taller per als més petits i les més petites de la casa, mentre la Maria Castanyera torra les castanyes i un cop cuites, cadascú recollirà la seva paperina i les menjarem tots plegats. Acabarem sobre les 14:00h.

Tindreu a la vostra disposició la nostra botiga de productes ecològics, on també podreu adquirir els ous ecològics de La Tavella.

El preu de visita per infants de 4 a 14 anys, els majors de 65 anys i persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33 % són 8,5 €, i els adults de 15 a 65 anys 10,5 €. Els nens de 0 a 3 anys, inclosos podran entrar gratuïtament.

Per realitzar l’activitat ha d’haver un mínim de 20 persones, en cas contrari, en cas contrari, o en cas de pluja es retornarà l’import de l’entrada.

Telèfon de contacte per al dia de la visita: 657 835 751.

Cómo llegar

Can Lluis Montseny
133 Diseminado Afueras
Fogars de Montclús, Barcelona

Organizado por

Viver de Bell-lloc

Viver de Bell-lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, del Vallès oriental, que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Ver más