WOM's Collective - Presentació del disc

La Nau Barcelona ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
12,15€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

WOM's Collective - Presentació del d...

Ver entradas

Descripción

WOM's Collective - Presentació del disc

WOM’S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual. Després d’haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d’altres artistes ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. Per dur-ho a terme Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) s’uneixen a Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu). Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores on l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea al entrellaçar-les amb els diferents instruments.

Wom’s collective és una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb amplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra, i amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris dels festivals i sales de concerts del territori nacional.

Actualment estan enregistrant un disc que sortirà al Setembre 2018 amb RGB Suports que contindrà 6 temes propis i 4 versions.

WOM’S Collective són:

Clara Luna – Veu i teclat
Laia Fortià – Bateria i veu
Anaïs Vila – Guitarra i veu
Gessamí Boada – Teclat i veu
Magalí Datzira – Baix i veu

Cómo llegar

La Nau Barcelona
C/Àlaba, 30 08008, Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

BLACK MUSIC PRODUCTIONS

Empresa dedicada a la música negra afro-americana centrada en la voz como instrumento principal y en los estilos más bailables como el Soul, el Funk, el Rhythm & Blues, Brass, Gospel, Doo Woop, etc...

Ver más