Wonder (Castellà)

CINEMA PRADO DE SITGES ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Auggie Pullman és un nen que va néixer amb una deformitat facial.Ara, després de deu anysd’hospital en hospital i de llargs períodes a casa, haurà d’assistirper primera vegada a l’escola. Gràcies al suport dels seus pares, Nate i Isabel, Auggie tracta d’encaixar en el nou repte a què s’enfronta. Demostrar que és un nen com qualsevol altre, malgrat la seva fisíc serà una dura batalla. Professors, companys de col·legi i veïns s’enfrontaran també a ells mateixos, combatent per canviar la pena per l’acceptació total.

Stephen Chbosky (Els avantatges de ser un marginat) dirigeix aquest drama que Steve Conrad (A la recerca de la felicitat) ha adaptat de la novel·la homònima de RJ Palacio. Julia Roberts (Money Monster) interpretarà el paper de la mare de Auggie, a qui donarà vida Jacob Tremblay (L’habitació).

Génere: Drama
Director: Stephen Chbosky
Repartiment:Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Millie Davis, Izabela Vidovic, Ali Liebert, Elle McKinnon, Bryce Gheisar, Daveed Diggs, Noah Jupe, Kyle Harrison Breitkopf, Gidget, William Dickinson
País: Estats Units
Idioma original: Anglès

Noticias

22 de mar 02:20

No et quedis sense entrada per Giselle, el proper Ballet en directe al Cinema Prado de Sitges

22 de mar 01:47

La Habitación, film guanyador d'un Oscar a la Millor Actriu 2016 al Cinema Prado

Cómo llegar

CINEMA PRADO DE SITGES
Francesc Gumà, 6 Sitges
Sitges, Barcelona

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver más