MOLLETJE BIM (Mooi poppentheater voor de hele familie) - Little Mole Bim

The British College of Gavà ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Molletje Bim is een slim en opgewekt diertje. Hij woont in een bloemrijke tuin,onder de grond. Hij is ook graag boven de grond, maar daar woont ook een kat. 

Op een dag komt er een babyvogeltje aangevladderd. Het is alleen en zijn moeder is zoek. De gemene kat vangt het vogeltje.Molletje bevrijdt hem, precies op tijd. Molletje Bim ontfermt zich over het jonge dier. Hij brengt hem naar dokter Hond die hem weer beter maakt. 


Zullen ze de moeder van vogeltje terug kunnen vinden?

English session: https://entradium.com/entradas/little-mole-bim-english

Russian session: https://entradium.com/entradas/krotik-bim-ruso


https://lh5.googleusercontent.com/RvF-TChORTrVTB0j_Kewowa2KUTJZ5Nuigv3LymFDvStLMuqpJ1ni-6RkjTkVmo8VGbP1IqT26nFsio2Mub6MK3voN-x8D1QYnRwdE-xEOnhESinS-Q_01sxy8AHYg9lBAQqRxE8         Poppentheater Koekla wordt gevormd door Christina Boukova en Gilian Dierdorp. Christina komt uit Odessa, en woont inmiddels meer dan 20 jaar in Nederland. Als tiener speelde ze al voor het Staats poppentheater.

Ze komt uit een artistieke familie, ook haar ouders zijn artiesten. Gilian is een Amsterdammer met Indische wortels. Hij heeft een artistieke achtergrond (kunstacademie) en is zeer kundig in materiaalbewerking. Gilian maakt de decors, tijdens de shows bedient hij de mengtafels voor licht en geluid.

De optredens spelen zich af in fraaie decors. Belichting, geluideffecten en muziek zorgen voor magische sferen, verrassing en speelse details.

Professioneel vervaardigde poppen zijn innemende en levendige personages en maken van iedere voorstelling een heerlijke belevenis vol met positieve energie.

Tijdens het schrijven van het script is er een nauwe samenwerking met de regisseur/vormgever: Jevgeni Bondarenko, winnaar van de belangrijke theaterprijs: het Gouden Masker.        

De thuisbasis van het theater is Edam. Maar Koekla is vooral een reizend en mobiel theater, zij treedt op in alle delen en uithoeken van Nederland.

Koekla bezoekt scholen, theaters, schouwburgen, maar ook buurthuizen, kerken of andere bijzondere locaties. Vaak wordt ook België (Vlaanderen) aangedaan.


Jaarlijks worden zo’n 120 voorstellingen gegeven. Buiten Nederland om werd er in het buitenland (festivals) gespeeld in China, India, Roemenië, Ierland en Bulgarije. Het internationale karakter van Koekla wordt nog duidelijker door de series aan optredens die een aantal keren gegeven zijn in Auroville in Zuid-India.Voor meer informatie bezoek de website van poppentheater koekla: https://www.youtube.com/watch?v=DuWI5tfUAJA and https://www.youtube.com/watch?v=6OgM5QAJdh8Organizado por el Centro Cultural Ruso de Castelldefels

2 opiniones

5.0 / 5
Olivier

Nos ha gustado mucho!

25/05/2018 16/03/2018
Van Dongen

Fantastische show! Heel professioneel. Kids hebben genoten.

20/05/2018 15/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

The British College of Gavà
Carrer de Josep Lluís Sert, 32, 08850 Gavà, Barcelona
Gavà, Barcelona

Organizado por

Centro Cultural Ruso de Castelldefels

Centro Cultural Ruso de Castelldefels

Ver más