Festival de Cinema de Menorca - Líthica - Pedra Viva - 20 de juliol - 21.30 hs.

Evento cerrado

Descripción

Festa FMenorca, presentació imatges ‘LA VIDA LLIURE’ amb el dir. Marc Recha + Illes en Llarg: ‘LA TORTUGA ROJA’ (80’)

Líthica - Pedra Viva - 20 de juliol - 21.30 hs.

Entrada 10 euros amb consumició de GinMare inclosa

Presentació d’imatges inèdites de ‘LA VIDA LLIURE’, la darrera pel·lícula del cineasta català Marc Recha La presentació tindrà lloc a Líthica, el dia 20/07 a les 21.30 h. Amb la presència del director.

"La tortuga roja" Estrena Menorquina

França, Japó, 2016 | 80 min | Sense diàlegs | Animació, aventures
Direcció: Michael Dudok de Wit · Guió: Michael Dudok de Wit, Pascale Ferran.
Atrapat en una illa deserta, rodejat d’aus, crancs i altres animals marins, un nàufrag haurà d’adaptar-se a la vida a la naturalesa més pura i salvatge. No ho aconsegueix,
i els seus inútils intents per escapar de l’illa el porten a trobar-se amb una misteriosa tortuga vermella. A partir d’aquell moment la seva vida canviarà per sempre.

4 opiniones

4.5 / 5
Marta

Hubiéramos agradecido subtítulos en las 2 primeras proyecciones. El sonido estaba muy bajo y no pudimos escuchar la introducción de los invitados. También echamos en falta papeleras para tirar el cubata. Por lo demás, nos encantó el lugar y que hubiera una consumición incluida para probar un producto de Menorca. Un saludo desde Euskal Herria, Iruñea y hasta pronto!

21/07/2017 20/07/2017
francisca melis pons

Muy bien un 10 solo una pega el camion que sirve comidas deberia estar situado algo apartado quizás en el fondo ya que se oye mucho el ruido de la plancha y la gente hablando.

21/07/2017 20/07/2017
Festival de Cinema de Menorca

Muchas gracias por su comentario Nosotros también nos dimos cuenta de que estaba mal colocado el camión y que era una molestia para la audiencia Tomamos nota y esperamos seguir mejorando Saludos cordiales Cristina

21/07/2017
Stéphanie

Genial. Un moment molt especial. Una nit molt molt maca... Moltes gràcies al Festival i a Lithica : )

21/07/2017 17/07/2017
Marga

Buena organización y entorno fantástico Aspectos a mejorar: servicio de bebidas donde no se tuvo en cuenta que había niños y menores que también habían pagado 10€ Las sillas!!! Desde el minuto 5 ja no sabes cómo colocarte.

21/07/2017 17/07/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Líthica
Camí Vell, km. 1, 07769
Ciutadella, Illes Balears

Organizado por

Festival de Cinema de Menorca

Menorca és de Cinema, tot l’any Viure a l’illa de Menorca és un privilegi. Una illa al bellmig del Mediterrani amb un escenari únic i amb una cultura i un patrimoni que ens atrapa a tots, als que hi vivim i als que la visiten. Aquesta confluència cultural, en un entorn idí.lic, m’han donat l’impuls per a dur a terme el Festival de Cinema de Menorca, un projecte d’ un equip de professionals fortament compromesos. El nostre objectiu, és que Menorca Cinema, sigui una experiència diferent i una festa de qualitat cinematogràfica des la que volem mostrar, sempre en clau positiva, diferents temàtiques del món actual dirigides a un públic entusiasta que es reuneix al voltant d´una pantalla gran, sota el cel estrellat d’una nit d´estiu. Durant una setmana es podrà gaudir d’una programació que comprèn una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curts – un espai professional i altres activitats d’oci que s’ofereixen al voltant de les pel.lícules projectades. La programació del Festival de Cinema de Menorca d’enguany té vàries premisses que s’han contemplat des del principi i que la fan tan atractiva com coherent amb el seu esperit. Per una banda s’han programat 11 llargmetratges, entre els que es troben estrenes balears i una estrena nacional provinents de països com França, Xile, Iran, Regne Unit o Kirguistan. Tots ells, i també els curts, són frescos i traspúen temes com l’estiu, el mar i sobretot les illes, Balears i de la resta del món. Per altra banda, les dues seccions de curtmetratges, Balears en Curt i Illes en Curt, són el resultat d’una selecció molt acorada de 34 obres d’entre 700 candidats. La qualitat de tots ells és, per tant, extraordinària, i en totes dues seccions hi trobem noms consolidats del món del cinema així com talents emergents. Cal celebrar la incorporació d’una segona sessió de curts balears, senyal del compromís del festival amb la producció insular així com de la seva solidesa i bona factura tècnica i argumental. Us convidem a gaudir d’un Festival jove i singular que és el reflex de la nostra identitat. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura cinematogràfica !! El Festival de Cinema de Menorca serà, doncs, una cita d’estiu immillorable per a refrescar cos i ment. Benvinguts.- Inés Garrel – Directora Festival de Cinema de Menorca

Ver más