Barcelona Gipsy BalKan Orchestra a El Siglo Mercantic

El Siglo Mercantic ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

La Barcelona Gipsy BalKan Orchestra és una banda de músics nòmades d’arreu d’Europa que té com a característica les influències de la música klezmer i gipsy. Vénen de tres anys de trajectòria amb la banda que portava el nom de Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, de la qual n’és l’evolució. Tres anys en els quals han tingut una projecció internacional i s’han convertit en una banda de referència de música balcànica. Ara, després d’aquests temps busquen nous horitzons i nous enfocaments per al seu projecte. El 9 d’abril aquests músics nòmades aterren a Sant Cugat del Vallès, a l’escenari d’El Siglo Mercantic, per oferir-nos un espectacle increïble de bona música i alegria.

L'estació de Volpelleres és només a 4 minuts caminant d'El Siglo. Les línies de ferrocarril que hi estacionen són l'S2 Sabadell i l'S55 Universitat Autònoma. A més, comptem amb aparcament gratuït.

2 opiniones

5.0 / 5
Sonia Puertas

Me encantó el sitio!!! y el concierto muy chulo!!!! (Me faltaron un par de vises, se izo corto el concierto!!!, pero es que los BGKO lo hacen genial, siempre quieres mas! lo de la media parte...me pareció raro...rompe un poco la dinámica del concierto) pero repetiré!

13/04/2016 14/03/2016
Teresa

Increíbles como siempre

10/04/2016 06/04/2016
Cargar más opiniones

Cómo llegar

El Siglo Mercantic
Avinguda Rius i Taulet 120, 08190 Sant Cugat del Vallès
Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Organizado por

Associació Cultural El Siglo

Ver más