BLOC'N'ROLL FEST

Ateneu L'Harmonia ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
6€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

BLOC'N'ROLL FEST...

Ver entradas

Descripción

Després de 5 anys del portal web musical www.blocnroll.cat no sabíem si desaparèixer o celebra-ho d'alguna manera especial. Finalment ens hem decidit per la segona opció i organitzar un festi amb algunes de les bandes que més ens agraden i que millor representen l'esperit del nostre projecte.

BLOC’N’ROLL FEST
ACCIDENTE + THE WAX + MALESTAR SOCIAL + BOLGA + LO RAMONET
20/1/2018 Ateneu L’Harmonia, Espai Joe Forga (3a planta)
Entrada 6 €: https://entradium.com/entradas/bloc-n-roll-fest

ACCIDENTE
Des de Madrid arriba una de les bandes més potents que té l’escena punk de la Península. Amb tres LP’s i algun EP a les espatlles ACCIDENTE posaran el missatge, el punk, però també la melodia. Amb gires per Europa i per Estats Units, la seva propera parada serà el BLOC’N’ROLL FEST. 
Escolta’ls a: https://accidente.bandcamp.com/

THE WAX
També coneguts com els Refused de Navarcles, THE WAX porten uns quants anys repartint cera allà on els deixen, però és després de la publicació de ‘Don’t Belong’, un dels treballs del 2017, que el seu nom s’ha fet un lloc en el panorama peninsular, arribant a tocar als escenaris del Resurrection Fest o l’AMFest. No podien faltar a BLOC’N’ROLL FEST!
Escolta’ls a: https://thewaxband.bandcamp.com/

MALESTAR SOCIAL
Fa dos anys, tot just publicat el seu darrer treball ‘Hereus del Fracàs’, els MALESTAR SOCIAL van decidir fer una aturada. A finals del 2017, amb les piles carregades de nou, han tornat a pujar a l’escenari amb la mateixa energia i contundència de sempre. De la formació dels Malestar han sortit components de THE ANTI-PÀTIKS, PANELLET o VIOLETS. Al BLOC’N’ROLL FEST hi seran amb la banda que els va veure crèixer! 
Escolta’ls a: https://malestarsocial.bandcamp.com/

BOLGA
Formats el 2014, en tan poc temps els barcelonins BOLGA han parit un parell d'EP i no han parat de trepitjar escenaris a la nostra escena. Aquesta impetuositat pròpia de la seva joventut contrasta amb la seva proposta musical plena de maduresa i matisos, barrejant sense complexos el post-rock, el shoegaze i el rock alternatiu. Aquest explosiu còctel que tan aviat t'emociona amb la veu de Maria i la malenconia de les línies de teclat, com de sobte comença a aclaparar-te amb riffs molt contundents, encaixa a la perfecció al BLOC'N'ROLL FEST i la seva filosofia.
Escolta’ls a: https://bolga.bandcamp.com/

LO RAMONET

Després d’anys i panys fent cançons com a Kalhash o més recentment com El Senyor Sequâh, Ramon Fernández enceta el seu nou projecte com a LO RAMONET. Tindrem la primera oportunitat de veure’l en directe, d’escoltar les cançons del seu primer EP ‘Res’ i de descobrir la nova banda que l’acompanya. LO RAMONET donarà el tret de sortida al Festival i si sou dels que també gaudiu d’una música sense distorsió o dels que voleu venir amb la canalla, també tindreu el vostre espai!
Escolta’ls a: https://loramonet.bandcamp.com/

Cómo llegar

Ateneu L'Harmonia
Carrer de Sant Adrià, 20 (Fabra i Coats)
Barcelona, Barcelona