cAMERata dirigida per Ionut Podgoreanu

cAMERata dirigida per Ionut Podgoreanu

Ver entradas
cAMERata dirigida per Ionut Podgoreanu

cAMERata dirigida per Ionut Podgoreanu

Església de Santa Maria, Amer. Rambla Monestir. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Orquestra de Cambra formada per 16 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podogreanu i amb Clara Pouvreau com a Cello Solista.

Ens interpretaran obres de Tomaso Albinoni, Carl Philipp Emanuel Bach i Wolfgang Amadeus Mozart entre altres.

Ionut Podgoreanu, nascut a Romania, va iniciar les seus estudis a l’edat de onze anys a Ploiesti amb el professor Liviu Savuta. En l’any 2002 es trasllada a estudiar a l’universitat Nacional de Música de Bucarest amb el professor Lipoczi i, al any seguent, al Mozarteum de Salzburg amb el professor Hansjörg Angerer. Guanyador dels Concursos internacionals de Jeunesse Musicales (Rumanía) en 1999, Yamaha en 2003, Telfs (Austria) en 2004, Mozart (Italia) en 2006 y D. Ceccarossi (Italia) en 2007. En la seva carrera, ha estat trompa principal de diverses orquestres, entre les quals cal destacar Gustav MahlerJugendorchester, Münchner Kammerorchester i de la Haydn Orchestra de Bolzano.

Actualment, i desde el 2006, es trompa solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceo, i desde el 2014 és professor en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Clara Pouvreau, una de les cellistes guanyadores del concurs Bach de Leipzig i una intèrpret ben coneguda pel públic del Bachcelona. Una oportunitat per gaudir de ben a prop de la sensibilitat i de la delicadesa de la seva interpretació. Descrita pels crítics com una intèrpret destacada amb gran creativitat i habilitats tècniques, Clara Pouvreau es converteix en un dels violoncel·listes francesos més destacats de la seva generació. Clara interpreta amb un violoncel Nicola Gagliano de 1730, generosament cedit per un mecenes privat i un violoncel barroc Joannes Jauck de 1742.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información