CARNAVAL

FOMENT HORTENC ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Us convidem a gaudir de CARNAVAL, un thriller policíac electritzant de la mà de Jordi Galceran, sota la direcció de Lluís Cantero que incita a l'espectador a emocionar-se amb les situacions que viuen els protagonistes i a fer costat a aquells que les han de resoldre. 

"És un thriller policíac que tracta el mal, del mal en estat pur i de com els humans han d'enfrontar-s'hi" (Jordi Galceran)

En un moment donat de l’obra, el Pere, un dels policies, facilita aquestes dades a la seva superior, la sergent Garralda: “Dels casos de menors de cinc anys desapareguts que s’hagin resolt, prop de la meitat han estat segrestats per un familiar i a l’altra meitat els han agafat coneguts de la família o persones desconegudes a parts iguals. Aquestes últimes acostumen a tenir un motiu sexual al darrere. Ah, també hi ha algun cas de mare boja”. Són dades reals de 2016 a Catalunya facilitades pels Mossos d’Esquadra que parlen d’un problema del qual sentim a parlar profusament als mitjans de comunicació quan salta un cas amb un fort impacte mediàtic. El passat mes de març a tots ens va colpir el cas del nen d’Almeria de vuit anys, Gabriel Cruz, que va ser segrestat i assassinat per la parella del seu pare, separat de la seva mare des de feia un temps.

La Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra és la responsable de resoldre aquestes situacions a casa nostra. Per a aquells afectats a qui desafortunadament els ha tocat viure-les i que, per sort, han acabat trobant els seus familiars, els policies es converteixen en salvadors, i per a la resta són com àngels de la guarda que ens protegeixen del mal, sigui quina sigui la cara que pugui adoptar.

Precisament el mal perquè sí, per pura diversió, és el motor que mou Carnaval, de Jordi Galceran. Òbviament, planteja una situació fictícia i extrema sortida de la ment del seu autor que condueix el públic a viure el procés d’investigació en temps real de la desaparició d’un nen petit, amb un rellotge com a teló de fons que marca el temps de manera inexorable cap a un desenllaç al qual ningú vol arribar.

Des d’aquestes línies, tot l’equip d’aquesta peça teatral us volem convidar a veure Carnaval, a emocionar-vos amb les situacions que viuen els protagonistes i a fer costat a aquells que les han de resoldre. Esperem que mai us hagueu de preguntar: com em sentiria si segrestessin el meu fill?

6 opiniones

4.8 / 5
Maria

Molt bé. M'ha agradat molt

16/04/2018 03/04/2018
Dani

Buena puesta en escena y buen trabajo de los actores principales.

16/04/2018 09/04/2018
Joseparat Saro

Una obra interessant i molt bé interpretada

15/04/2018 06/04/2018
Josep Saro

Una obra interessant i molt bé intrepretada

15/04/2018 06/04/2018
Gemma

Bon text i bona posada en escena

15/04/2018 12/04/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

FOMENT HORTENC
Carrer Alt de Mariner, 15
Barcelona, Barcelona

Organizado por

FOMENT HORTENC

FOMENT HORTENC - 100 anys fent cultura a Horta

Ver más