Celtes al Delta: BÖJ + RIU

Evento cerrado

Descripción

El grup de música folk del Baix Llobregat, RIU, que està presentant seu quart disc Delta, s’ha agermanat amb els amics gallecs BÖJ, en una petita gira aquesta tardor 2018 que han anomenat Celtes al Delta. Els grups presentaran els seus últims treballs discogràfics en tres concerts en espai emblemàtics al Baix Llobregat: La Masia a Sant Boi de Llobregat (26.10.18, 21.30 h), la Colònia Güell (27.10.18, 12 h) i el Festival Arrela’t d’Esplugues de Llobregat (28.10.18, 18 h). Els grups compartiran escenari i cançons amb arranjaments inèdits creats especialment per aquesta gira.

 

BÖJ, música irlandesa i escocesa amb tocs gallecs

BÖJ és un grup de música folk irlandesa i escocesa amb un toc de música tradicional gallega, que aporten el so de la gaita o a manera particular d’actuar dels músics de la seva terra. Formats a Ferrol l’any 2002, han passat per molts escenaris nacionals i internacionals, i han guanyat prestigiosos concursos com el del Festival Internacional do Mundo Celta de Ortigueira. El grup està integrat  per una irlandesa, Hannah Kitts al violí i el ball irlandès,   i quatre gallecs: Fausto Escrigas als low Whistles i el bouzuki, Pablo Vergara al bodrhan, Ricardo Mouriño  a la gaita gallega i les flautes i Rubén Gómez a la guitarra. Actualment ultimen l'estrena del seu primer disc gravat en directe a Ancestral Estudios l'estiu de 2018. 

 

RIU, de gira amb Delta un disc enèrgic i descarat

RIU és el projecte de sis joves músics que tenen l’objectiu de treballar i revisitar la música popular dels Països Catalans. Amb més de 230 concerts a l'esquena i 3 discos editats, RIU és un dels grups més actius de l’escena folk catalana. El grup acumula un bagatge que l'ha portat arreu del territori i a l’estranger viatjant i fent petites gires a Irlanda, França, Itàlia, Galicia i País Basc. Enguany estan presentant el seu quart disc Delta, en què tornen a obrir el prisma a tots els Països Catalans, des del Rosselló, passant pel Principat, Mallorca i el País Valencià. Una col·lecció de melodies tradicionals, d'autor i de cançons populars que embolcallen amb el seu so acústic i potent, jove i arrelat.


Informació d’interès

La Masia

26.10.18, 21.30 h

Preu: 5 € - entradium.com

Rambla Rafael Casanova, 28

08830 Sant Boi de Llobregat

2 opiniones

5.0 / 5
Ian

Dos grupazos, ya los había visto a los dos pero merece la pena volverlos a ver siempre :)

29/10/2018 25/10/2018
Fletcher

espectacular

27/10/2018 10/10/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Masia
Rambla Rafael Casanova, 28, 08830, Sant Boi de Llobregat, Barcelona
Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Organizado por

RIU

RIU és un nou projecte que neix de l’inquietud de sis joves per treballar la música popular dels Països Catalans.

Ver más