cia Sibèria presenta "La Piel Vacía", dins del Circula!

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

La Caldera acollirà la parada del Circula a Catalunya, que durarà tot el cap de setmana del 5 al 7 d'octubre. (veure programa complet aquí)

El colofó final el posarà l'actuació de la companyia catalana seleccionada per Astúries, Sibèria, que haurà actuat a Oviedo el 8 d'agost amb "La Piel Vacía", en el marc del Festival de Verano. A Barcelona actuaran el diumenge 7 d'octubre a les 19h, també a La Caldera.

L'espectacle parla sobre com la pell, durant un temps, pot ser un habitacle joiós, però també convertir-se en una presó. A través de la pell ens relacionem, però no podem tocar l'interior, no podem traspassar-la. Què diu la forma de nosaltres? Què transparenta la pell? Quan la nostra pell ja no ens conté, quan s'arruga, quan la forma es desdibuixa, quan s'esvaeix, què queda? Què pretenem en besar-nos o abraçar-nos? I en cantar? Aquestes preguntes generen la dansa de La Piel Vacía, articulada, tècnica, exigent, amb un fort sentit de la forma i la dinàmica, impulsiva i implosiva. 

Més informació sobre el Circula

1 opiniones

1.0 / 5
Júlia

No pude ver la actuación, cuando llegue el centro cultural estaba cerrado. No he recibido ninguna anulación ni explicación. Llame al teléfono del centro muchas sin recibir respuesta. Estoy a la espera de una explicación y que me devuelvan el dinero de las entradas. Gracias, Júlia Caballero 8/10/2018

08/10/2018 27/09/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts