Corpografies | La mesura del detall_Magí Serra

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Corpografies | La mesura del detall_Magí Serra

Dir el que un pensa pot ser un objectiu inassolible, convertir-se en un camí ple d’obstacles i confusions, pròpies o externes, del que és real i del que no, del tu i del jo ..., o pot ser un acte d’extrema senzillesa.

Magí Serra crea "La mesura del detall" a partir de l'experiència viscuda de la mort d'una persona molt important, un referent, el seu pare, mort el 2013 a causa d'un càncer. Aquesta experiència el porta a confrontar-se amb ell mateix i el camí que iniciava com un dol el porta a un viatge personal, a una introspecció.

La peça transcorre en un espai de confusió, on l'intèrpret es confrontarà amb les seves limitacions, mentre intenta distingir on acaba el dol i comença el viatge personal. En aquest entorn inestable, en molts moments el seu únic referent per seguir endavant serà el gest de cada instant.

La manera de posar en escena aquests pensaments és a través d'un moviment funcional, o sigui, degut a la seva finalitat. Així des del gest més simple i petit fins al més complex i gran, l'intèrpret construirà una estructura molt complexa amb fil, pals i pesos que estarà en un delicat equilibri, com si d'un castell de cartes estiguéssim parlant.

D'aquesta manera, m'agradaria proposar un espai de comunicació amb el públic sense pressa i sense necessitat de cridar l'atenció fent valdre la força de la perseverança i l'honestedat per superar les limitacions físiques o mentals que tenim o que ens autoimposem així poder reflexionar sobre la bellesa i la fragilitat de les nostres vides.

 

 

Creació, direcció i interpretació Magí Serra

Ull extern Pau Portabella

Disseny de llums Joana Serra

Vestuari i escenografia Maria Bartrons

Espai sonor Fèlix Cuc

Agraïments Quim Bigas, Sónia Gómez, Pau Vinyoles, Piero Steiner i Roberto Olivan

1 opiniones

5.0 / 5
Paco Gómez

La obra de Magí desborda hondura y compromiso con el hecho creativo. Creo que estamos ante una concepción de la danza que sube hacia lo más alto para tirarse a la raíz a danzar. Presiento que cuando el espectáculo haya rodado por los escenarios adquirirá una madurez que lo situará entre los de muy alto nivel. La obra no recrea, vive en sí misma e invita, arropada de tradiciones, a saborear la danza más contemporánea. La cultura d'aquest pais té en aquest ballarí el moviment ancestral de viure sense arraconar el cos. Felicitats Paco Gómez

05/12/2017 26/11/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts