* FESTIVAL TÈRMIC * 26,27 / 04 / 2019

* FESTIVAL TÈRMIC * 26,27 / 04 / 2019

Ver entradas
* FESTIVAL TÈRMIC *   26,27 / 04 / 2019

* FESTIVAL TÈRMIC * 26,27 / 04 / 2019

CASA JARDÍ ( POLIGON LES SELINES ). c/ vallespir s/n. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Cambio de fecha

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 !!!!! Degut a motius aliens a les nostres intencions, ens veiem obligats a posposar el Festival Tèrmic

per no suspendre’l. Aquest es celebrarà el proper 26 i 27 d’abril. Qui hagi adquirit entrades per

aquest Festival se li retornaran els diners o li servirà per entrar el proper 26 i 27 d’abril 2019.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!L’intenció que tenim és establir un festival musical lliure a principis de febrer a Cubelles.

 

Som una entitat cultural i artística i estem oberts a tots els estils de música i a tots els tipus de manifestacions artistiques. És per aixó, que tot i que aquest any ens hagim decidit pel Punk Rock i alguna sorpresa musical diferent, doncs volem deixar palés la llibertat de gustos i expresions artístiques, En futures edicions optarem per altres estils de música.

 

Donat que és el primer any, només tindrá la durada de dos dies (tot i que el propósit es que el festival tingui una durada de 4 dies), els dies serán el proper divendres 1 de febrer i dissabte 2 de febrer de l’any 2019.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 2/02/2019
Mal
Se suspendió así que mal, muy mal
Rosa
3/02/2019

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TÈRMIC ( ACTIU ART GARRAF )

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información