FUNDACIÓN TONY MANERO - Cafè del Teatre, Lleida 29/12/18

Cafè del Teatre ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
12,15€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

FUNDACIÓN TONY MANERO - Cafè del Tea...

Ver entradas

Descripción

La música de la Fundacion com mai l’havies escoltat abans. Un espectacle per veure assegut en el que tothom acabarà dret.
Concebut per ser representat en escenaris singulars, teatres i petits auditoris, el show serà de tot menys previsible. La Fundacion Tony Manero presenta un concert en format reduït, buscant la intimitat i la proximitat amb el públic, que a mesura que vagi avançant s’anirà fent mes gran.
El show presenta les cançons del nou disc de la banda, Lugares Comunes, un pas mes en l’evolució de la banda, aquest cop cap a territoris propers a l’acid-jazz dels 90. Ball i bellesa es donen la mà sense oblidar l’essència ballable de la Fundacion Tony Manero, i els clàssics de la Fundación son reinterpretats en noves versions, donant nova vida als temes i acostant-los al soul, atmosferes jazzy, a moments mes acústics i a d’altres de pur funk sense tallar.
Sis musics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona música, feta amb molta anima i funk. Buscant la connexió, buscant l’emoció, buscant Lugares Comunes.

Cómo llegar

Cafè del Teatre
Carrer Roca Labrador, 2
Lleida, Lleida

Organizado por

GUERSSEN

Ver más