Joan Chamorro presenta " La Màgia de la Veu".

EL CASAL del Monestir d'Amer ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

General Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Joan Chamorro presenta " La Màgia de...

Ver entradas

Descripción

JOAN CHAMORRO PRESENTA LA MÀGIA DE LA VEU ( PROJECTE SORGIT DE LA SANT ANDREU JAZZ BAND).


El projecte de la Màgia de la veu està format actualment per 12 músics, 5 dels quals són també vocalistes. Combinen el format de petita Big Band amb formacions més petites, donant sempre la màxima importància a la veu, sobre la qual gira tot l'espectacle.

Després de gravar 2 CD 's amb aquest projecte (el primer dels quals va guanyar el 2014 el premi a millor cd de jazz, per votació popular en els premis Enderrock) Joan Chamorro esta treballant en un tercer que girarà entorn de la música del Brasil i del qual podrem sentir un avanç. La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l’any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Dotze anys d’il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en 8 treballs en format CD i DVD, en una pel·lícula (“A film about kids & music” del director Ramon Tort), en 10 àlbums sorgits en el si de la col·lecció “Joan Chamorro presenta” protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band (Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payès, Marc Martín, Joan Mar Sauqué, Èlia Bastida i Joan Codina), el projecte la Màgia de la Veu i una projecció internacional que motiva importants músics nacionals i internacionals a col·laborar en el projecte d’aquests petits grans artistes.


Alba Armengou, veu, trompeta i saxo alt / Joana Casanova, veu, saxo alt i tenor / Èlia Bastida, veu, vioín i saxo tenor / Alba Esteban, veu, saxo baríton i clarinet / Joan Marti, veu, saxos i flauta travessera / Joan Mar Sauque, trompeta / Joan Codina, trombó / Marçal Perramon, saxo tenor i clarinet /   Jan Domenech piano / Carla Motis, guitarra / Pablo Ruiz bateria.


Cómo llegar

EL CASAL del Monestir d'Amer
Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más