LES CUNYADES

FOMENT HORTENC ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

LES CUNYADES

LES CUNYADES de Michel Tramblay

El Foment us convida a gaudir d'una divertida comèdia plena d'absurdes situacions, i cedeix el protagonisme a la paraula de les actrius, que intima amb monòlegs, dinamitza amb diàlegs, es conjunta amb corals a tall de lletania i esclata amb cançons, on es barregen la trista realitat i el món que somien aquestes dones. Dones autèntiques, exagerades. Dones d'una època, que han fet possible el que ara som.

La comèdia "LES CUNYADES "és l'obra del canadenc Michel Tremblay ( Mont-real 1942 ) que ha aconseguit major difusió internacional al tractar en clau d'humor i de forma incisiva, un problema universal i atemporal: el de la freda solitud en una societat convencional i hipòcrita.

Germana Lozano, una dona de classe mitjana baixa, ha guanyat un milió de cupons que ha d'enganxar i enviar en pocs dies per obtenir un munt de regals amb els quals sempre ha somiat. Per això organitza una reunió només per a dones i convida a les seves germanes, les seves cunyades i les seves veïnes perquè l'ajudin a omplir les llibretes. Ella il·lusionada va mostrant usos i maneres de nova rica, l'enveja, els secrets i les xafarderies no es fan esperar, perquè a elles també els agradaria superar la misèria que les identifica i que malauradament les uneix.

Els lligams catòlics, la repressió sexual i l'esclavitud quotidiana de l'entorn familiar fa que aquestes dones, mares i esposes, patidores lluitant sempre en la vida, s'aferrin al salvavides d'una il·lusió, el cop de sort d'uns cupons amb premi, que afortunadament els proporciona una sortida a la seva banal "Vida de merda".

23 opiniones

4.7 / 5
Andreu

Bona posada en escena. Al final, és fa llarga.

19/03/2018 12/03/2018
Margarita

Nos gustó mucho la obra. Buen ritmo, momentos delirantes y momentos tiernos, momentos en los que te hace reflexionar sobre el papel de las mujeres en la sociedad de hace más de cuarenta años y de la mezquindad humana en general. Lo pasé muy bien! PD. Felicidades! es un gran avance el poder conseguir las entradas por internet. Bravo!

19/03/2018 06/03/2018
susana

M ha encantat. Excel.lent posada en escena.

19/03/2018 12/03/2018
Llum

Hem passat una bona estona!! Una obra divertida i unes actrius fantàstiques!

19/03/2018 14/03/2018
Francesc1944

Simpatica, divertida, realista, una reflexio, sobre les dones en clau d humor. Una bona posada en escena. Una actuació molt bona.

19/03/2018 14/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

FOMENT HORTENC
Carrer Alt de Mariner, 15
Barcelona, Barcelona

Organizado por

FOMENT HORTENC

FOMENT HORTENC - 100 anys fent cultura a Horta

Ver más