Paloma Hurtado presenta "Ephimera" i "Daikini" dins del Circula!

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

La Caldera acollirà la parada del Circula a Catalunya, que durarà tot el cap de setmana del 5 al 7 d'octubre.

El divendres 5 d'octubre a les 20.30h la companyia de Paloma Hurtado actuarà amb dues peces curtes: "Ephimera" i "Daikini". La primera busca posar rostre als milers de persones que viuen al carrer, amb les que cada dia ens creuem sense ni tan sols mirar enrere, sense ni tan sols plantejar-nos la seva realitat. Vol fer-nos reflexionar i comprendre que el nostre camí no és l'únic i que conèixer ens obre la ment i ens fa respectuosos i responsables amb el que no som nosaltres. D'altra banda, Dakini ens parla sobre la saviesa de la dona, sobre la seva connexió amb la natura, amb la part salvatge, amb el més instintiu i vital, amb la capacitat d'adaptació i lluita, amb la seva semblança amb un bell animal, el llop, que té cura del seu grup, que és fidel, que lluita fins al final pels seus. Al final de l'espectacle s'organitzarà un col·loqui amb els espectadors.

El dissabte 6 d'octubre d’11 a 13h, es durà a terme el taller "Dibujo en movimiento", dirigit per Paloma Hurtado i enfocat a ballarins i ballarines de tots els nivells, o persones relacionades amb el moviment-cos, així com artistes plàstics, estudiants de belles arts, escoles d'art, amants del dibuix o curiosos de qualsevol de les dues disciplines.

Gratuït pels socis i sòcies de l'APdC. Preu normal: 10€.

Places limitades. Cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

Més informació aquí.

Més informació sobre el Circula


2 opiniones

5.0 / 5
Rosa Molina

Estuvo muy bien. Es una gran bailarina,que transmite emoción. La segunda actuación fue muy original.

08/10/2018 18/09/2018
Lidia

Su danza me impregno profundamente, me emociono y disfrute muchísimo. Es una gran bailarina con una maestría de su cuerpo bestial.

08/10/2018 03/10/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts