Taller de dansa en família amb Sergi Faustino

La Caldera Les Corts ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Quant més aprenc, més intento oblidar.

 

Aquesta màxima és 100% aplicable al moviment.

 

El taller està pensat per a donar-nos claus que ens permetin entrar al moviment intentant buscar aquell moviment que surt de cada un de nosaltres, el moviment que tenim de natural, el dels nens abans que ningú els "ensenyi" a ballar.

 

Buscarem el moviment que és personal e intransferible, únic com el timbre de la veu, com les empremtes dactilars, com la personalitat. Aquell moviment que les escoles de dansa intenten tapar, amagar, esborrar o modificar per a  uniformar-nos sota certs patrons de moviment establerts.  

 

Els nens tenen la sort de que ningú els hi ha imposat encara cap patró de moviment, ningú els hi ha dit quin moviment és correcte i quin no. D'aquesta manera n'aprendrem d'ells. Els nens seran els nostres guies, el model a seguir.

 

Aquest taller és una invitació al moviment, al cos, a la fisicalitat, des del plaer de moure's per que sí.

 

I, una cosa més: si als vostres fills els hi agrada molt ballar, si us plau, no els apunteu a cap escola de dansa. Això és la mort del moviment. Si els vostres fills volen ballar, quedeu amb uns quants amics, llogueu un espai entre tots durant un parell d'hores, poseu música o no, deixeu-vos portar pel moviment i gaudiu-ho tots plegats. De fet, això és el farem en aquest taller.

 

Per a grans i petits a partir de 3 anys

Preu: 5€ / persona

1 opiniones

4.0 / 5
Cristina

Fue un taller muy divertido pero quizá me faltó alguna otra propuesta de juego o generadora de movimiento.

28/05/2017 26/05/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Caldera Les Corts
Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Caldera Les Corts