Mans Unides: Concert benèfic de The Tutsies a la sala Luz de Gas

Mans Unides: Concert benèfic de The Tutsies a la sala Luz de Gas

Ver entradas
Mans Unides: Concert benèfic de The Tutsies a la sala Luz de Gas

Mans Unides: Concert benèfic de The Tutsies a la sala Luz de Gas

Luz de Gas. C/ de Muntaner, 246. Ver mapa

15/02/2023

21:00

Compra tus entradas

General

15,00 €

Backstage

40,00 €

Fila 0 (donatiu sense entrada)

10,00 €

En este evento entradium colabora asumiendo los gastos de gestión :)

Total 0,00 €

Descripción

Després de la fantàstica acollida del concert del passat mes de març i responent a les demandes dels nostres amics, Mans Unides, Luz de Gas i The Tutsies tornem a organitzar un segon concert pel dimecres 15 de febrer a les 21h.

Vine amb els teus amics: contagia solidaritat a ritme dels hits des de Queen o Tina Turner fins Avicii o David Guetta en una atmosfera on conviuen diverses generacions.

Oci i solidaritat en una nit màgica de la cooperació!

Estem vivint temps convulsos, la guerra a Ucraïna malauradament segueix destrossant moltes vides, el Covid continúa impactant arreu del món, el canvi climàtic agreuja la sequera i les desigualtats econòmiques i socials són cada vegada més grans. Per això Mans Unides continua treballant amb projectes per ajudar a la reconstrucció de la societat civil i de la pau, posant el focus en els oblidats. Aquesta vegada a Camerun.

Camerun en aquest moment passa per temps molt durs: la pandèmia del Covid n'és un motiu, però també hi ha altres factors negatius que són la causa del seu subdesenvolupament: la “crisi anglòfona” ha derivat en un conflicte sanguinari entre grups armats i l'exèrcit, que porta a terme una repressió implacable. A això se li afegeix l'augment dels atacs gihadistes al nord del Camerun. La joventut passa a ser el col·lectiu objectiu dels grups radicals que, a causa de les condicions de pobresa, opta per unir-se a aquests grups com a recurs de supervivència, o per pressions i segrestos.

Aquesta situació general afecta negativament l'accés a la sanitat, l'educació, els preus de necessitats bàsiques i més.

Mou-te per una bona causa: la millora de l'Hospital de la fundació Insolafrica a Kribi (el Camerun).

Compra aquí les teves entrades. I si no pots venir, uneix-te virtualment a aquesta iniciativa amb les "entrades fila zero".

Aquesta vegada i per a un grup reduït, tindrem la possibilitat d'assistir al concert en el Backstage, al costat dels músics, amb un preu especial.

No t'ho perdis. És molt més que un concert!


The Tutsies

LUIS MARTÍNEZ DORESTE Veu

DANI TURRÓ Guitarra

JAMIE BOI Baix

AARON BAUGMAN Batería

GABRIEL ZENI Teclat


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Mans Unides ONG

Ver detalles