7è TGN Soul City: MFC Chicken, Fundación Tony Manero i Tito Ramírez

7è TGN Soul City: MFC Chicken, Fundación Tony Manero i Tito Ramírez

Ver entradas
7è TGN Soul City: MFC Chicken, Fundación Tony Manero i Tito Ramírez

7è TGN Soul City: MFC Chicken, Fundación Tony Manero i Tito Ramírez

Sala Zero. C. de Sant Magí, 12. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Estat d'Alerta pel coronavirus

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

7a edició del TGN Soul City, el cicle de concerts de soul, funk i rhythm'n'blues que se celebra a Tarragona en el marc del Festival Tarragona Dixieland.

Enguany proposem tres dates:

Dv. 24 d'abril

22.30 h Sala Zero

MFC Chicken

(Londres)

Spencer Evoy, canadenc acabat d'arribar a Anglaterra, poc s'imaginava que el seu somni de recuperar el so del rhythm'n'blues es començaria a fer real dins una botiga de greixós pollastre fregit de Holloway Road, Londres. El cantant i saxofonista es va aliar amb Ravi Low-Beer (bateria), Zig Criscuolo (baix i veus) i Dan Dan Criscuolo (guitarra) per iniciar un projecte incendiari que es convertiria en el millor ambaixador del 'pacific north-west rhythm'n'blues' a la vella Europa. Deu anys, quatre discos i desenes de concerts, que han arrasat sales de tota la península, els avalen. 


Ds. 25 d'abril

22.30 h Sala Zero

Fundación Tony Manero

(Barcelona)

'Disco para adultos' és el nou àlbum de la Fundación. Amb aquest suggerent títol, els de Barcelona escenifiquen una tornada a la vessant més disco-funk del grup després de l’intimista 'Lugares comunes' i una volta de clau més al seu so i discurs. Deu cançons que evoquen al so disco del boogie de principis dels 80, on els sintetitzadors conviuen amb els arranjaments de vents ampul·losos, i les guitarres marquen el ritme sobre l’omnipresent bombo a negres. Com sempre, Paquito Sex Machine brilla amb el seu registre soul, Miguelito Superstar posa el flow i el guitarrista Lalo López exerceix de vocalista a dues cançons.


Dj. 30 d'abril

22 h, Sala Zero

Tito Ramírez

(Granada)

La història de Tito Ramírez és digna de ser explicada. El 2016 Discos Antifaz va publicar el seu primer single sense donar cap tipus d'informació sobre l'artista i ben aviat van començar els rumors que deien que es tractava d'una joia perduda dels 60. Es va exhaurir em 4 dies, el preu de segona mà es va enfilar fins als 300€ i va sonar als millors clubs de soul i r&b de tot el món. Avui ja sabem qui és Tito: Peter Boogie Parker, el també guitarrista dels Granadians del Espacio Exterior jugant a ser una barreja de James Brown i Pérez Prado. Ve a presentar el seu primer LP, 'The kink of mambo', traduïble com 'la perversió del mambo'. I és que a això es dedica Tito Ramírez, a pervertir mambo, boogaloo i txa-txa-txa amb rhythm'n'blues i soul.


Entrades anticipades 1 dia: 12 €

Entrades a taquilla 1 dia: 15 €

Abonaments: 30 €

Entrades a la venda a Shiva Music, Dr. Válvula, Bar Scena, Vap Store , Spook Records, Discos Qui’k, H-Records, Vap Store i entradium.com. Abonaments només a entradium.com


Organitza: Vòrtex i Sala Zero

Amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i el Festival Tarragona Dixieland

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Vòrtex Produccions

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información