Abonaments Sona Amer 2023

Abonaments Sona Amer 2023

Ver entradas
Abonaments Sona Amer 2023

Abonaments Sona Amer 2023

Monestir de Santa Maria d'Amer. Rambla Monestir s/n. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Abonament temporada 2023 amb reserva de seient per a tots els Concerts i fins a un 30% de descompte ja disponibles.
De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres per la selecció de localitat.
Abonos temporada 2023 con reserva de localidad para todos los conciertos y hasta un 30% de descuento ya disponibles.
Una vez adquirido el abono nos pondremos en contacto con vosotros para la selección de localidad.

Programació

8 gener - Arnau Tordera. "El Joglar".

Amb l'únic acompanyament de la veu i la guitarra clàssica interpretarà íntegrament l'obra 'Verdaguer, ombres i maduixes' que OBESES va publicar l'any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arranjament complet que cercarà l'essència de la trobada entre música i poesia. 
Totes les peces de l'obra, tots els personatges i tots els versos de Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l'oblit aquesta forma arcaica i preciosa d'explicar històries.
22 gener - Ensemble Mioritique.  "Piazzolla"

L’11 de març del 2021 es commemoraven els 100 anys del naixement del revolucionari del tango, un compositor que va situar aquesta dansa popular al nivell de la "música clàssica". Ens referim a Astor Piazzolla, el protagonista del programa que l’Orquestra Mioritique ens ofereix en aquesta ocasió. Mioritique està format per 12 membres de 7 nacionalitats diferents. Sota la direcció d'Ionut Podgoreanu.

29 gener - Cia. Il·luminati. "Quasi òpera"

Això no és òpera, però quasi. Espectacle que pretén a través de l'humor, fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical, cançó Napolitana... així com sentirem també alguns dels problemes que pateixen els cantants com la inseguretat, l'excessiva seguretat, obsessions.

12 febrer - Koko-Jean & The Tonics (Concert 50 Sona Amer)

Cal tenir molt clar que l’escena catalana de soul, r’n’b i rock’n’roll no seria el mateix sense aquest monstre dels escenaris que és Koko-Jean Davis, a qui coneixem sobretot per ser l’exvocalista de The Excitements i que ara manté la seva màgia com a frontwoman a un dels grups de música negra que més faran parlar als pròxims mesos.

26 febrer - Gessamí Boada "L'Art d'estimar" (Estrena a comarques gironines)

La cantautora Gessamí Boada explora la fragilitat de l'existència humana en el seu tercer treball discogràfic. Amb un llenguatge proper, l'autora pretén anar molt en dins parlant-nos de l'amor romàntic, del desamor, del dol i de la llibertat personal. Com és habitual, Gessamí Boada juga entre gèneres, aquest cop entre el pop minimalista, el folk i la cançó d'autor.
El directe tindrà una posada en escena cuidada i delicada amb tocs teatrals, un discurs propi cercant la complicitat del públic. Un tercer àlbum intimista on podem veure una Gessamí expressant-se amb una veu madura i fràgil al mateix temps.

5 març - Cor Jove de l'Orfeó Català "Música i poesia"

Un total de 60 cantaires entre 16 i 25 anys, la majoria procedents dels cors infantils de l'entitat, són l'ànima del Cor Jove de l'Orfeó Català. La seva formació continuada vertebrada en classes de cant i assajos setmanals, culmina en la realització d'una activitat concertística que abasta una vintena de concerts anuals. El Cor Jove és present als cicles del Palau de la Música Catalana, a festivals d'arreu de Catalunya i du a terme una activitat d'intercanvis amb altres cors i orquestres nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'enriquir l'educació musical i afavorir el desenvolupament personal dels joves cantaires.

19 març - Alba Careta Group "Teia"

Presentació de Teia, tercer disc de la trompetista i cantant Alba Careta. Teia és un acte de rebel•lió interna, la lluita constant entre entendre què és el que se’ns imposa i el què realment creiem i volem per nosaltres mateixes. És important cremar allò que ens ve donat i que veiem constantment: injustícies, cànons, estereotips, i donar espai als dubtes, que ens fan més fortes, i a l’escalfor per acollir a qui realment mereix ser escoltat i cuidat. El quintet que acompanya a l’Alba Careta en aquest nou disc, Alba Careta Group, està format pels millors músics de l’escena jazzística actual.

26 març - Kroke "Loud Silence"  estrena albúm 30 aniversari formació banda.
El maridatge entre klezmer i el jazz fa trenta anys que té un nom propi: Kroke
Kroke, la banda polonesa de música klezmer i una de les més conegudes a nivell mundial al panorama de les Músiques del Món. Els qui els han vist en un escenari han conegut la commoció que el seu virtuosisme és capaç de causar entre el públic i pel qual són considerats entre molts crítics el millor grup en directe del planeta. Aquest trio polonès de gran habilitat improvisadora s´ha guanyat de ple ser reconegut com una institució musical europea de primer ordre. Del jazz a la música contemporània, de la clàssica a la world music, l´ADN de Kroke ens porta, sobretot, el millor de l´art: emoció.

Informació
ENTRADES

GENERAL . Anticipada 10€ - taquilla 12€ a excepció dels següents concerts:
Gessamí Boada – Anticipada 8€ • Taquilla 10€ i Kroke  – Anticipada 12€ • Taquilla 15€


Adquisició d’entrades i abonaments a les oficines del ajuntament d’Amer, a cultura@amer.cat i al telèfon 622.33.72.55.
Una vegada adquirida l’entrada, únicament es canviarà o es retornarà el seu import en cas de cancel·lació de l’esdeveniment.
Si per causes de força major o altres degudament justificades no pogués iniciar-se l’espectacle, l’organització podrà al seu criteri establir una nova data per a la celebració
del mateix, en aquest cas seria vàlida aquesta mateixa entrada, o suspendre definitivament l’acte, retornant l’import d’aquesta entrada en el termini de 15 dies des de la data de suspensió, pel procediment que l’organitzador consideri oportú.
No es retornarà l’import de l’entrada en cas de cancel·lació a causa de males condicions climatològiques amb perill evident per al públic o artistes, degudament acreditat, desastres naturals, tancament de l’espai aeri espanyol, vagues i / o manifestacions o altres causes de força major no imputables a l’organitzador.
No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 7/01/2023
Muy bien
Nos gusto mucho
Angela
7/02/2023

¡Compartir!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalles