Al Cementeri de nit 2 (català)

Al Cementeri de nit 2 (català)

Ver entradas
Al Cementeri de nit 2 (català)

Al Cementeri de nit 2 (català)

Cementerio de Palma. Cementerio de Palma, Camí de Jesús, 2, 07011 Palma, Illes Balears, España. Ver mapa

18/10/2019

20:30

Compra tus entradas

General

20,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Visita nocturna a un món a part: el Cementeri de Palma. Història, simbolisme, emoció. Unes rutes que es realitzen des de 2011 de la mà de l'escriptor Carlos Garrido, i que aquest any es presenten amb un format renovat: "Al Cementeri de Nit 2". Nou itinerari i nous textos escenificats per l'actriu Carme Serna, amb l'ambientació musical de Mariona Forteza.

És un espectacle que defuig qualsevol tipus de morbositat o truculència. Que busca sobretot explicar la realitat profunda del Cementeri com a lloc on s'expressen les emocions més importants, i donar a conèixer històries que ens ajuden a revaloritzar-lo. S'explica el sentit de les estàtues, dels elements funeraris com àngels o rellotges d'arena i es recorden alguns personatges importants que descansen allà.

Aquesta visita del 18 d'octubre es realitza en català.

L'hora de concentració és a les 20.15 hores davant la porta principal del Cementeri (rotonda del Camí de Jesús).

És un espectacle per a majors de 12 anys.

Es recomana portar roba d'abric.

Un cop comprades les entrades no es retornarà l'import, excepte si la visita s'ha de suspendre per causes meteorològiques.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Carlos Garrido Escènic

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información