Alhayat o la suma dels dies

Alhayat o la suma dels dies

Ver entradas
Alhayat o la suma dels dies

Alhayat o la suma dels dies

El Maldà. C. del Pi 5 escala dreta; principal 3 08002. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

ALHAYAT o la suma dels dies. Teatre de text. 85 minuts. Català, anglès i àrab. Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats. La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp. Però construir una biblioteca enmig del no-res no és fàcil, necessitaran la col·laboració de totes les persones del camp -voluntaris, gestors i refugiats - i uns i altres fa massa temps que no s’escolten.

Alhayat està inspirada en fets reals: d’una banda, la construcció de la biblioteca que va tenir lloc al camp de Lagadikia (Salònica, Grècia) l’estiu del 2016 i, de l’altra, l’experiència personal com a voluntàries de part de l’equip artístic d’ALHAYAT.

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

De Companyia La Viciosa

Direcció: Aura Foguet

Dramatúrgia: Laia Foguet i Aura Foguet

Repartiment: Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian

Producció: Roser Tresserras

Escenografia: Alexandra Pallejà

Ombres: El Gecko con Botas

Adjunta de direcció: Laia Foguet

Il·luminació: Èric Rufo

Moviment: Yucef Zraiby

Espai Sonor: Pol Fontanals

Responsable de vestuari: Nestor Reina

Disseny i construcció d’utillatge interactiu: Miquel Llull

Assessor lingüístic: Lamé Taljo

Imatge del poster: Toni Vidal

Vídeos i imatges promocionals: Mikel Alors, Ana Casero i Toni Vidal

Agraïments: La Infinita, Eòlia, Aleix Fauró, Patricia Mollà, Ahmed Alhamsho, Arnau Prat, Toni Vidal, Lola Armadàs, Txema Montero, Hamu, Yamen Alsafade, Hadi Ghader, Damián Bojorque i Elena Díez (El Gecko con Botas) i a totes les persones que ens han cedit llibres.


 Teatre de text. 85 minuts. Català, anglès i àrab


Veure el protocol complet per la COVID-19 >>

I recordeu:

S'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle. 

Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 20 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. No es podrà accedir a la sala un cop començada la funció. 

S’assignaran les localitats per ordre d’arribada. 

Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. 

Si pensa que pot tenir símptomes del covid-19 o ha estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HA D’ANAR AL TEATRE. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

12 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/03/2021
Imprescindible
Amb una interpretació magnífica, ens fa entendre el patiment del que ho ha perdut tot i la impotència del qui intenta ajudar. Val molt la pena.
Glòria
23/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 21/03/2021
Valoració
Sencillament increïble
Ramon
22/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 21/03/2021
Imprescindible
És una obra sencilla, emotiva, real, fresca, excelentemente interpretada y que nuestra una realidad que no tendria que existir, los campos de refugiados, pero existe en pleno siglo xxi y és la mayor v Leer más rgüenza de nuestra civilización. Por eso me parece una obra imprescindible, para que no olvidemos e ignoremos esta inhumana situación que viven millones de seres humanos, actualmente, en este mundo.
Montse
22/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 20/03/2021
Bon contingut i bona interpretació
El contingut em va semblar molt interessant, la interpretació em va agradar i l'escenografia i posada fem escena també. Val la pena
Xavier
21/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 19/03/2021
Excel·lent!
Fantàstica obra i fantàstica interpretació! Aconsegueix acostar-nos a la situació de qui està al camp , ens va fer riure, plorar i emocionar-nos, i sentir-nos una mica més propers a la vivència dels p Leer más rsonatges. Un encert com combina les diferents cultures i llengües. Felicitats a la companyia! No us la perdeu!
Maria
20/03/2021
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

El Maldà

Ver detalles