Amulet & Keila Elm en Concert - Sala New Fizz

Amulet & Keila Elm en Concert - Sala New Fizz

Ver entradas
Amulet & Keila Elm en Concert - Sala New Fizz

Amulet & Keila Elm en Concert - Sala New Fizz

Sala New Fizz. Carrer de Balmes, 83, Barcelona, Espanya. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Amulet és, un cantautor emergent Mallorquí, amb un peu a Barcelona. La seva música folk neix amb la voluntat d'explicar reflexions espontànies, i d'aportar el seu petit granet d'arena al panorama musical català. Recentment ha presentat el seu primer EP amb banda, titulat "En Clau de Son" (Autoeditat, 2019), i es troba en plena gira de presentació. 

La Keila Elm es una cantautora de cançons folkie-popies nascuda a Barcelona. Les seves cançons són un recull de contes, històries i vivències plenes de metàfores curioses, que parlen desde la complicació de cuinar una truita de patates, fins a la complexitat de l’amor o la fragilitat de la vida i la mort. El violí, el banjo i altres instruments irlandesos li donen el toc característic a la seva música. Les cançons en català son un projecte que ha començat per aportar quelcom nou dins la música catalana, ja que a part normalment toca juntament amb la seva banda en el seu altre projecte musical en castellà i anglès, anomenat PapelMaché.

El 21 de Febrer serà una oportunitat única per escoltar-los junts, en un format íntim i proper. No t'ho perdis!

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Amulet

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información