Anari en directe a l'Accents

Anari en directe a l'Accents

Ver entradas
Anari en directe a l'Accents

Anari en directe a l'Accents

Bravium Teatre. Carrer Presó 13. Ver mapa

23/11/2019

21:00

Compra tus entradas

Anticipada

9,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Anari Alberdi (Azkoitia, 1970)   és una de les veus més personals del panorama musical del País Basc, des que l'any 1996 va debutar amb el seu primer disc homònim 'Anari'.  Durant tota la seva obra ha transitat per una narrativa molt personal, tant musical com literària, en un territori àrid però envoltant com la seva pròpia veu. 
Acompanyada de grans músics com Karlos Osinaga, Joaquín Pascual o Mikel Abrego, els seus discos 'Habiak', 'Zebra' o 'Zure aurrekari penalak' juntament amb el seu 'Epilogo bat', han marcat fites en la tradició de la cançó d'autor en euskera, encara que musicalment ens remet a autors com Nick Cave o Bob Dylan. Des del seu debut, ha gaudit del reconeixement de crítica i públic -la revista Rock de Lux va incloure el seu disc 'Habiak' a la llista dels 100 millors discos del segle XX.-, fins arribar a ser l'artista més jove a recollir un Adarra Saria, premi en el qual es incriben grans noms com el de Mikel Laboa, Ruper Ordorika o Fermín Muguruza.  S'ha de reivindicar per Anari un lloc  en el panorama literari, donada la qualitat dels seus textos.
Sens dubte és tota una gran oportunitat per descobrir qui encara no la conegui a aquesta cantautora dins la programació de l'Accents que enguany vol acostar-se a la música procedent del País Basc cantada en euskera. 

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL ACCENTS

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información