Arrels de Gràcia presenten 'Remena, nen'

Arrels de Gràcia presenten 'Remena, nen'

Ver entradas
Arrels de Gràcia presenten 'Remena, nen'

Arrels de Gràcia presenten 'Remena, nen'

Teatre del Casal Parroquial Cambrils. Plaça de l’Església de St. Pere, s/n, Cambrils. Ver mapa

7/12/2019

21:00

Compra tus entradas

Anticipada

8,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

Liderats per Jonatan Ximenis, Arrels de Gràcia presenten el disc Remena Nen! (SateliteK, 2019), una revisió a ritme de rumba del clàssic de Guillermina Mota, Remena Nena, publicat l’any 1970 per la discogràfica Edigsa. Es tracta de cuplets en català, escrits i popularitzats majoritàriament a la Barcelona dels anys vint del segle passat, un repertori entranyable que s’ha transmès a través de generacions. Música urbana de primera categoria, igual que la rumba catalana que dècades més tard va cristal·litzar a la mateixa ciutat de Barcelona.

El concert d'Arrels de Gràcia al Teatre del Casal Parroquial de Sant Pere de Cambrils s'inclou dins el Circuit Folc que organitza la revista Enderrok, al qual el Festival Accents s'hi ha sumat en aquesta edició.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL ACCENTS

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información