BÈSTIES de Mònica Dolan / Sixto Paz

BÈSTIES de Mònica Dolan / Sixto Paz

Ver entradas
BÈSTIES de Mònica Dolan / Sixto Paz

BÈSTIES de Mònica Dolan / Sixto Paz

La Muriel. c/ Verntallat 30. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

19:30

Compra tus entradas 19:30

entrada no númerada

18,58 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Monica Dolan / Sixto Paz


Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un conte fosc escrit per una actriu que ens parla sense embuts sobre la cultura de la pornificació i la sexualització dels i de les menors.


Monica Dolan, autora d'aquesta peça, és de fet una premiada actriu que ha fet teatre, cinema i televisió. L'hem vist en sèries com Black Mirror o Talking Heads, en produccions cinematogràfiques o, en el teatre, interpretant papers com el de la Karen de la versió teatral d'All About Eve que va dirigir Ivo van Hove. Però aquesta actriu, guanyadora de premis BAFTA i Olivier, també ha escrit i interpretat un espectacle unipersonal que va titular The B*easts i que va portar al Fringe del Festival d'Edimburg l'any 2017 amb un èxit aclaparador. Sobre l'escenari, la Tessa, una psicoterapeuta a qui han encarregat un informe sobre una de les seves pacients. És un cas singular, el més excepcional al qual ha hagut de fer front en vint anys de carrera. I els fets als quals s'enfronta i el tractament al qual sotmet la seva pacient acabaran fent que es plantegi preguntes més grans i profundes, unes questions que no tenen tant a veure amb la malalta a qui tracta com amb el món sencer i el propòsit que té tot plegat. L'autora crea així un relat esgarrifós durant el qual ens posarà davant dels ulls una realitat que ho sexualitza tot i ho converteix en pornografia i que és capaç de conferir un caràcter sexual fins i tot als nens i nenes. De caràcter combatiu, el text provoca reflexions que l'autora embolcalla amb un humor sec i demolidor.

Dirigeix el muntatge Pau Roca, actor i director que l'any 2013 va crear la seva pròpia productora, amb la qual ha portat al Grec Festival de Barcelona muntatges d'autors contemporanis, sovint britànics. Al Grec 2017, va dirigir Tender Napalm; al Grec 2019, Así bailan las putas i, al Grec 2021, Salvació total imminent immediata terrestre i col·lectiva.

  

Una producció de Sixto Paz Produccions.


Repartiment: Marta Marco

Direcció: Pau Roca

Traducció: Adriana Nadal


Disseny d’escenografia: Paula Bosch

Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert

Disseny de vestuari: Pol Cornudella


Producció: Pol Cornudella, Adriana Nadal


Xarxes: Eladi Bonastre


Fotografía de Cartell: Kiku Piñol

Disseny Gràfic: Edu Buch


Seients no numerats.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

La Muriel

Ver detalles