Bum Ditty-Biterna-Manu Sabaté al Rubrifolkum

Bum Ditty-Biterna-Manu Sabaté al Rubrifolkum

Ver entradas
Bum Ditty-Biterna-Manu Sabaté al Rubrifolkum

Bum Ditty-Biterna-Manu Sabaté al Rubrifolkum

Diversos espais de Sant Boi. Sant Boi de Llobregat. Ver mapa

4/06/2022

11:30

Compra tus entradas

Folk d'Eixida

15,27 €

Infants de 6 a 15 anys sense dinar

2,04 €

Folk d'Eixida + Dinar

20,36 €

Dinar

5,09 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia y COVID incluidos

Total 0,00 €

Descripción

FOLK D'EIXIDA PER MARIANAO

Dissabte 4 de juny - Patis amb encant i folk - Descoberta musical i de patis -11:30

90 persones dividides en 3 grups de 25-30 persones. 3 patis de Sant Boi. Concerts curts de 25-30 minuts. Cada grup de públic veurà 3 propostes de folk molt proper i en semi-acústic en patis amb encant de Sant Boi.

Grups:

Biterna , el trio de folk atlàntic i mediterrani ens presenta el seu primer EP: Caliu. Un recull de melodies pròpies gravades amb delicadesa i l'energia d'un trio format per l'Helena a la viola i el violí, en Jaon a les Flautes i l'Alex a la guitarra i les flautes.

Bum Ditty és el so que s’utilitza per expressar el ritme la música Old Time dels EEUU, però també és un projecte musical d’en Ned ( North Carolina) i na Joana ( Catalunya) per promoure la música en comunitat via jams, concerts i tallers.

Manu Sabaté en solitari presenta LOS, ell i els seus instruments de vent. La fascinació de Manu Sabaté cap a l’ós, animal i folklore, ha anat en augment els darrers anys i és per això que ara presenta LOS, un concert tot SOL.

Dinar de germanor al pati de les cases del carrer Miquel de la Fundació Marianao. Els 3 grups de públic i de música es reuniran al pati per fer un dinar de germanor i una sobretaula musical.

PREU FOLK D'EIXIDA: 15 €  ( 3 begudes incloses)

PREU FOLK D'EIXIDA + DINAR: 20€ ( 3 begudes incloses)

PREU DINAR: 5 €


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Festival Rubrifolkum

Ver detalles